dagen efter födelsedagen!!

Så nu har man blivit 26 år gammal, nu har man ännu närmare 30 år... =)
 
I går var det liten händelserik dag, jag fick åka in på sjukan å kolla magen, hade för modligen förstoppning, blä... men de kunde då inte hjälpa mig, de försökte med lavemang men det funkade inte så bra, så nu hjälper jag mig själv, när jag fick veta att jag har en långsam gånende tarm eller vad man ska säga, då ska man äta fiber, å dricka vatten annars så kan det bli det fel.

Annars så va kvällen va bra, Gusse & Helena kom först jag fick en fin blommster upp sättning,
sendan kom Mamma å Micke fick jag upp laga  av djup å flat talrikar 12 st var jätte finna!. 
sen kom Tomas & johanna med barn å Sanna min Granne, de hade köpt en klocka åt mig =) den e skita snygg... ha den på min armled just nu, fast jag måste ta ett hål till för den e lite förstor men det funkar ändå =)

Efter de får så va jag ganska trötter, jag satte mig å kollade på tv: n på soffan men jag somnade ca en halv timma där, sen så blev det sängen jag sov i, Skönt.. 

I dag har jag ätit massa plommom å linfrön, känner mig som gammlingarna som får äta sånt här oxå.., men jag får inte glömma bort att dricka, för annars så kan det bli förstoppning på det viset. efter jag har skrivit klart här ska jag inta lite vatten. 
Min bror med Familj, har varit här, jag fick lotter, vann 30 kr =) 

Jag har fått några sms å på msn å några som har ringt å gratta oxå... får tacka alla som har kommit ihog mig! =)

Ända som inte har varit hit är min andra bror Janne, men han har väldigt kort minne =) men han kommer väl kanske, man får väl se =)

Njaa,,, nu ska jag sluta skriva har ont i huvudet, tror att det kan bli lite busväder =/

Ha det så bra i cyber rymden!

 

Snart semester!!!!!!!!!

Nu sitter man å hoppar på nålar, för nu jobbar man 2 kvällar å ett tre timmars pass  i helgen kvar, sen e det semester, nu är det nära. riktigt nära!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jompa fick semester i dag för har får ju inte jobba själv på verkstaden, fast han va lite putt, han ville ju inte riktigt gå nu redan..fast jag skulle ju tycka att det skulle va skönt med semester nu =)

I dag har jag varit till Gusse å Helena för Sanna har varit barnvakt till Samuel på förmiddagen tills Gusse kom hem, sen så rakade jag han med rakaparten. Sedan va det hem gång.. möte Jompa i trappan han skulle till optiken, fått lite sämre syn, än han hade för ut men det va så markant....
Sedan så kom han hem å plockade upp mig med bemern, så åkte vi till svärmora, å drack kaffe. ...brumade där i från till affären å köpte lite mat, det va gott att få något i magen.

Vid 19- tiden så gick Sanna å ja till Coop å köpte två filmer till Jocke som fyller 9 År i dag, han blir stora grabben!! =) Tänk vad tiden går fort, när jag träffade jocke för första gången så var han bara 5 år, kan det verkligen stämma??!!!!! Jag mins inte så bra, men nått ditåt iaf...

 image1

Det här är Jocke!



Jag har typ nyss kommit hem, å Jompa ligger å slaggar på Soffan, å jag kommer nog att fasna här en stund =) allså framför datorn.. det e inte ovanligt för mig..
Jag sitter å fundera vad som har hänt sist sen jag skrev men det går lite trögt *fundera*
 
I lördags (den7/7) så festade vi, jompa gick ner till Juha en granne till oss å åt mat där medans jag åt mat hemma, sendan så bestämde vi oss för ut gång så va det bara att springa upp alla trapper å bytta om, jag vet inte hur många gånger jag sprang upp å ner i trapperna den kvällen innan vi hade med oss det vi skulle ha med till Gusse & Helena, som hade fest, en liten som blev ganska stor =) För Helena & Carina fyllde 25 år på måndagen, Jag hade skita sköj!!! Fast lite sur blev jag över att Jompa satt å pratade med en kvinna som kom i från skottland, men jag vet ju att han gillar att prata engelska... jaja..
jag drack å jag dansade å hade sköj!!!!!!!!!!
jag har inte så mkt att att berätta om den kvällen... bara att det va roligt att träffa Helen´s föräldrar igen, värdens goooaste e dem!!!

Söndagen blev lugn, åt en Pizza på eftermiddagen. gött gött va det!!!

Sen måndag å tisdag har jag bara jobbat tagit det lungt, fast på tisdagen så va Sanna å Jag barn vakt till Jocke å Joel, så Tomas & Johanna kunde fara in till stan å köpa presenter till Jocke....
sen va det bara att jobba... OJojoj.. vilken äventyr jag hade på jobbet på kvällen, skulle lägga min brukare å jag skulle lägga ner han i sängen så funkade inte liften.... funderande hur f*n jag skulle göra.... försökte ladda den men det funkade INTE, stakars brukaren hänger i liften.... frågade om vi skulle prova att höja sängen å kolla om det gick, å det skulle vi göra!!!.. Jag hissar upp sängen, får ner rumpan, nu sitter brukaren i sängen,fast hänger ändå i liften, hissar upp ryggstödet eller vad det heter, en bra bit så brukaren får luta sig mot det iaf, får lös remarna  som är för benen, men inte remmarna som sitter på över kroppen.... provar igen om liften hade laddat om sig... men Neeee... börjar få lite panik... ser till slut nöd grejen som sitter på liften som man kan snurra ned galjen på liften, så inte remarna sitter lika hårt, å får till slut lös brukaren.... pust!!!!!!!!! sen va det bara att göra nattrutinerna i sängen som brukaren skulle ha det.. å säga God natt... !!!!!!! Detta va ett äventyr så kan ni tro... att lösa problemet...känner man nu va det roligaste, man vet ju att man kan ju göra så om det skulle hända någon annan gång, fast det hoppas man inte på..

Nja.. detta få duga.. kommer nog kanske inte skriva så jätte mkt på semestern, så fall en regning dag eller kväll...

HA en trevlig sommar!!!!!!!!!!!!



Ja det va länge sen sist nu med, Hamnfest +kryddparty =)

Som vanligt så skriver jag långt mellan gångerna , men jag skriver iaf då o då =)

Nu har hamnfesten varit var ner dit torsdag fredag å lördag.... Torsdag va det bara lungt, kollade mest på folket som var där... trevligt trevligt...

Fredagen va lite värre, de lurrade i mig sprit... å jag va ganska på G:e kan man säga, men roligt hade jag =)

Lördagen kände jag mig bara stressad, vaknade första vändan att Jompa gick ut genom dörren, skulle hjälpa kompisar att flytta, illa nog så gjorde han illa ryggen den dagen =( vid 12 tiden så ringer carina å säger att de e i gammla lägenheten, så jag knattar dit så börjar vi städa, jag tyckte att jag inte gjorde så mkt, men lite gjorde man, man hade lite smått ont i huvudet =/. Vid fyra tiden så bjöd de alla på Pizza *mums* va gott det va!!!!!!

Sedan var det bara gå hem för mig för mig, Jompa hoppade i duchen å jag dammsög å plockade undan lite... för 18.00 kom tjejen som skulle ha kryddpartyt, å alla som inte vet vad det är så e det sexparty =)
Vi bar in köksbordet till vardagrummet å jag fortsatte å gjorde i ordning mig, jag var inte riktigt klar... hon plockade upp alla grejor som hon skulle snacka om, till slut va det 11 tjejer som satt runt henne å fnittrade å skrattade runt henne, hon verkar mysa i våran stämning =)
Några av oss beställde, jag måste ju för jag va ju värdinna =) roligt att få se vad jag får för gåva senare =) *längtar tills på Måndag den nionde =)
sedan var det några som gick ner lite tidigare.. till hamnfesten, å några som fortsatte å dricka å fixade till sminket innan vi åkte ner med en bulle..
Lördagen hade jag oxå roligt, men jag frös å huvudvärken satt kvar...
på fredagen så vickade jag foten å det gör fortfarande ont i den, men det går säkert över snart..... hoppas ja!!
 
Det va om helgen småt  gott kan man säga.. annars så händer inte så mkt, Jompa jobbar natt, å jag e hemma på kvällarna själv.

I måndags så tog jag mig mitt första dopp i havet, å solade, i Salusand, skönt var det!!  Sedan så åkte vi till Sanna´s mamma å dog oss ett dopp där med =)

I går var vi å badade i lomsjön, det va lite små kallt där, jag tyckte att det va varmare i havet.. =)

I dag har ja inte gjort så mkt, suttit fram datorn, det har varit för varmt i dag!! satt ute en liten stund  ute på balkongen, nu i kväll har jag hälsat på mamma, när jag gick där i från så regnade det lite.. hoppas att det inte gör det i morgon... blää... säger jaag då...

Jaja..detta få räcka...
ha det så bra!!!!!!

RSS 2.0