Sitter och väntar

28/3-08
Sitter här hemma själv... fundera på att gå till affären men jag vet inte om jag årkar... men jag måste väl så jag kan köpa nått att äta när jag ska jobba i kväll.. jag ska in å jobba hos min gammla brukare, för det är någon som är sjuk där... roligt att hälsa på men, han ska bort..

Jompa får kl 9 i morse, de åkte mot sundsvall å skulle tattuera sig... roligt för pöjkarna som får... jag skulle oxå vilja tattuera mig.. men det kommer väl så småning om det oxå...

Undra om jag håller på att få förkylningen som går... jag har börjat hosta här på förmiddagarna.... inte roligt.. jag ska vara frisk!!!!

Nu börjar katterna att busa med varandra... =) Men jag kommer att sakna gustav...när han åker hem förmodligen på söndag =/ *snyft*




Här va snyggingen!!!!



29/3-08

Nu har det blivit en annan dag!!! Jag blev så less i går för allt nästan krånglade här på datorn...

Jompa gjorde en TOK snygg tattuering... jag ska lägga upp bild senare... har inget foto just nu...

jag har inte hunnit gjort så mkt i dag., varit ut med lite såpor.. tänkte städa.. men jag har inte riktigt lust med det..

fundera om jag ska ta ut Gustav en sväng, har ju tagit hit hans koppel nu så... kanske e skönt för han att komma ut en stund..

Sen i kväll så ska vi till Gusse & Helena =) vi tjejor ska laga mat men jag har ingen aning vad vi ska göra... hummm... bli ju en bra fråga...

kanske ska söka lite recept sen här på nättet nu när jag har skrivit klart....

jag har inte så mkt att skriva om... men ha ne gött!!!


påsk helgen

Snat är påskhelgen över, den har gått fort, kanske e det där för att man har jobbat hela helgen fredag till söndag. I torsdags var jag å två andra kompias ut på plattan, det va sköj,de spelade mkt trance. å i lördags så hade en annan kompis hemma fest, jag som skulle va nyckter, va inte det.. men jag va inte så full heller.. Jag, jompa å sanna kom inte hem för än kl 4 på morgonen från grannen under oss..

Det va roligt, jag är så glad för han, att han berätta om gammla minnen sen vi va små, jag var kompis med hans stora syster, som dog när hon va 13. jag vet inte än om jag har smällt att hon e borta. men då kan det få va bra att prata gammal minnen. =)

det går ganska bra med katterna här, Gustav å Moa går det bra med, men med Tussan, hon fräser ganska mkt fortfarande..

jag som tyckte att jag hade så mkt att skriva om... men när jag satt igång å skrev.. kommer jag inte på så mkt.. =/

jaja.. detta få duga... ska städa lite nu..

Ha det så bra i cyberrymden..

det e så mkt jag inte har skrivit....

Ja.. precis... så är det... jag har ganska mkt att skriva här, men jag skulle aldrig komma i kapp, så det e väl bäst att strunta i det... det e lika bra att ta en dag i sänder å skriva.. när man har något på hjärtat...

I dag.. ha min mamma fyllt år Hela dagen.. fast jag gick inte dit för en på eftermiddagen, efter Jompa skulle till jobbet.. jag hade handla blommor och gjort en annanspaj till mamma min, hon börjar bli gammal, eller så gammal e hon kanske inte, hon fyllde 67 år i dag, men hon kan värka lite äldre, när hon inte har så bra dagar, hon har känning av kärlkramp =/

Min storre bror kom oxå dit, han som e störst, men han va så stressad, för han ska åka till fjälls i morgon han hade inte packat eller nått sånt, han hade bara varit å hämtat en skoter som de skulle ha med sig.. man fick ju nästan magsår när man tittade på han.

Jag ska ha Gustav hans katt i 10 dagar nu, jag ska prova att ha han här hemma, annars så får mamma ta han, jag vill inte att han ska vara i huset, själv om dagarna, visst klara han sig, men det kanske inte är alltid man kan stanna en stund, å klappa å kela med han.. men jag tror nog att det ska gå bra att ha han här.. *hoppas*
 
Min andra bror kunde inte komma i dag för hans tjej ligger sjuk... men de skulle väl titta in hos mamma i helgen i stället, hoppas att det blir på dagen, så jag får träffa små tjejerna... =)

 

Annars som vanligt att jag inte gjort så mkt, suttit en stund på motion cyckeln, lagat lite mat, men jag fick hjälp av juhani å Jompa, det va snällt, jag höll inte på att komma ut ur coop i dag det va såååå himskans mkt folk.. Ojoj.. man blev nästan folkskygg.


ÅÅÅ.. vad jag ogillar datorer... eller våran just nu.. har lite problem med internet, å markören på denna sidan.. jag får tabba mig igenom den.... not knasigt e det iaf... *morrar lite för mig själv*

jaja.. detta få duga, ska väl sätta mig å kela lite med mina egna katter en stund innan man ska kryppa i kojs.. men jag går ju inte å lägger mig än.. kommer aldrig i säng i rättan tid.. men jag måste göra det nästa vecka.. då jobbar jag två dagar dag..

 

Ja som vanligt så, vet ni väl att jag inte så duktig på att stava.. men jag hoppas att ni står ut =)

 

dingele dong!!


hockey´n å under dagens gång

Det är en sorlig kväll, i alla Modoit´s hjärtan!  *cry* Som alla vet så åkte Modo ut.. det känns väldigt tugnt, kan man säga, fast man visste det nästan i förväg att det inte skulle gå ivägen , så det skulle igentligen inte kännas så sorligt. Men det gör det iaf. Man hoppades iaf att de skulle komma längre..  Men vi får glädjas över att vi tog Guldet förra året.. å att det inte sitter i lika länge de tar nästa guld, som det gjorde förrut..

nee.. nu ska jag inte skriva nå mera hockey, men deppar nästan ihop här..  *cry*

Annars så det bara bra, haft kattbesök i dag å brosan eller det va i kväll han kom förbi med Gustav, vi håller på att insk han här för han ska till fjälls, det känns ändå bra att man kanske kan ha han här, så man slipper tänka på att han e ensammen i huset.. men vi får väl se hur det går, annars så skulle väl mamma ta han... Annars så har man inte gjort så mkt,varit ner på stadenen sväng med min mamma och har varit ute å gott med grannen, fundera på om jag skulle hoppa upp på motion cykeln en stund oxå, men vi får väl se vad mitt lår säger om det.. jag ramlade i dag förstår ni när vi va ute å gick... å det känns ganska rejält.. men jag e klant skalle.. men jag verkar vara byggd av sten, jag trode nästan att jag skulle bryta ena foten men det gick bra... :) då har man tur... som jag landade på foten å ruchade in i trän så... då va det tur..

nu e jag ganska trötter, fundera på att sätta mig framför tv´n en stund innan jag knallar till sängs... Natt i natt 

helgen

Nu var det längesedan man bloggade igen.. men det e inte ovanligt för mig, :)

Snart har en helg åter passerat, men det va en rolig helg detta, med förfest, utgång å efterfest.. Ojoj... men jag slutade dricka ganska fort, så jag mår ganska bra iaf, lite huvud dunk... men det får man väl räkna med.. =)

jag har börjat med ett nytt jobb, har jobbat där ca 1 månad, men jag e fortfarande p-ass, fast det e igentligen ett ny, gammalt jobb som har fått nu, jag har varit där å jobba extra förut, jag kunde inte stanna kvar på de jobbet jag hade, för det fanns inga hjälpmedel, blev för tyngt för mig så jag blev sjukskriven.. =(

Annars så tycker jag nog att levet leker fortfarande.. snart e det vår så, blir man ju nästan kär nykär igen, de senaste åren tycker jag, att jag har blivit det, det blir ju en nytädning på förhållandet oxå, för nu längtar jag verkligen att det ska blir bart på marken, sol å varmt, less less på snö... slask å allt, vill inte bli blöt om fötterna längre...

Få se när vi struttar ut, ska ta en lång promenad, men sambon e lite mossig.. men det e ju inte konstigt, han va på hemma fest han.. men jag träffade han åter igen på efterfesten.

Ja.. å så e det här frågan om mat, vad man ska äta... ucha... jag vill inte ens tänka på det...

men men.. detta få duga...

hej hopp...


RSS 2.0