en snabbis

Tänket att jag skulle dyka in hit en snabbis å skriva lite,, men jag har inte så mkt att skriva om men, om allt går bra så kanske jag ska få vika på en 84 eller 87%, mest nätter, kommer att jobba en hel vecka i rad med nätter, och bara strö dagar låter det som, men vi får väl se om man trivs å så.

Nu har Grållan lugnat ner sig en aning att gå å jama å yla här hemma, nu har man sovit i kappa lite sömn man har tappat sen Grållan han börjat,

Idag e det min sista dag jag jobba av min sjunde dag. sen e man bara ledig helgen å sen så ska man på insk. jaja..

Ne nu ska jag fika nått så jag har nått i magen innan jag går till jobbet...

Pöss på er!! 


En konstig dag.. å kanske inte någon bra dag heller.. =/

Började med att jag klev upp en vettig tid i morse, å det va ju bra iaf =) så det kan man väl säga att det va bra iaf..

Sedan så små städade å det va ju oxå bra, men det e är inte riktigt klart än, men det är ju en dag i morgon med, hoppas att inte eftermiddagen blir som i kväll.. *suck å stön*!!!

 

Efter städningen så va det lite tv tittande, men hade ingen ro i kroppen så var det vad man skulle äta, eller vad vi ska äta i dag, kom på att det skulle bli köttsoppa med massa grönsaker oså! Den kan jag inte klaga på den, blev bra, så nu räker den hela veckan, men jag tycker inte att den smakade nått, men Jompa tycker att den smakade bra så jag litar på han,den kan ju få bättre smak tills i morgon.

 

Sedan kom jag ju på att det kan ju bra att han nå sockerkakor om det skulle komma någon på besök, å att jag skulle göra två st, fick springa ner till grannen två gånger för jag hade inte allt hemma. Tack Gumman!!!!!!!!!!

Den ljusa sockerkakan den höll på att hamna på golvet, men den verkar vara den saftiga av dem. men mest trasiga av dem oxå, den andra mörka sockerkakan den ville ju aldrig bli klar!!!

Åååå men den blev fin form men den smakar inte sockerkaka, vad gör jag för fel!!!

sen fick jag för mig att jag skulle göra maränger, fick fin konstistens på dem, men när de hade varit i ugnen så smakar de bara brännt!!!! bajs å H-vete åt allt.. Så skulle de va seg i mitten men icke  som nicke!!!

 

Ja så snart e det tax att frysa in mina sockerkakor, hoppas att de inte går sönder något mera nu, tänker ha kvar marängerna fast de smakar brännt för om man skulle va sötsugen någon dag...

 

Just nu sitter jag å pratar med en kompis i telefonen, blev lite avstannade här i skrivningen,  men jag blev då på bättre på humör iaf!! =) så nu känner jag mig gladare.. 

 

ne det börjar bli lite halv tomt i skallen, så ni ska ha ne gött!!

 

 


Helgen som var....

Hoppas på större tur i dag, att allt inte ska försvinner.. igen... *håller tummarna.. 

I Lördags var jag å grållan till Anders å firrade hans födelsedag, fast han fyllde ju år i torsdags, men det va ju hockey å allt. Så det blev bra att det firrades i lördags så alla i vår familj kunde komma. 

Jag tog med mig grållan för hon skulle få träffa katten Gustav, men det va mest Gustav som fräste å hade sig, Grållan va mest rädd, men jag tycker att hon e så  himla tuff, men inte i lördags, men de ska väl få träffas flera gånger... =)

 

dette e Grållan 

 

Å detta e Gustav (han ser rädd ut men det va förra påsken när jag hade han)

 

Annars så var lördagen lugn, va ut å åt pizza med Sanna, Jompa & Juhani, *mums*

sattt bara å kolla på tv, å va halft rast lös å tok trötter, 

 

ja söndagen, va bara att vakna kolal på tv.n hoppa i duschen, å vandra till Gusse & Helena, skulle klippa Gusse & Samuel, de va ute å lekte när jag kom =)

Gusse klippte jag först, sedan va det att sitta å mysa med Julia, hon e då söt!!!  Man sitter å kollar bara på henne, å man vill peta på henne hela tiden.. =) 

Jag fick vänta med att klippa Samuel tills han hade ätit så han skulle bli något bättre humör, det gick ganska bra att klippa han tur att han har så lockigt hår så det syns inte att det blir snett å vint, men man kanske ska gå dit å putsa lite i nacken såg att det va några långa strån kvar där.. 

 

Sedan gick Helena & jag på affären jag köpte snus å Götta, å mumsa på här hemma framför tv.n =)

 

Både Lördag å söndag har jag varit ut med Harley, han e så gosig när man har kommit in med han... goseknopp!!!

I dag måndag har jag inte hunnit gjort så mkt, har ätit lite,s ka snart äta lite till, jag funderade på att plocka lite här hemme men det har inte heller blivit av men jag kanske inner göra nått iaf... jag får väl se, ska jobba i kväll, får jobba en halv timma extra i kväll eller det blir 33 minuter tror jag. 

 

ne jag kanske ska sätta igång att göra nått!!!

ha ne gött!!


Äntligen helg!

Men VA F** Åååå jag som har skrev så mkt, eller hade fått ihop lite iaf, å så försvinner allt... jaja jag får väl skriva i morgon om jag hinner.. för det mesta handlade om i helgen, så du får ni väl uppdaterin vad jag skrev igentligen. Å vad jag blir arg på sånt här.... känner att jag kokar!!!! Å så e jag halv trött så det passade inte så bra att det jäklades.... *suck*

Ska snart bort hörlurarna som jag har på mig som pumpar musik i mina öron, de e bra, men jag får ju ont i öronen, men musiken kan jag ju inte klaga på =) Hard dance mania vol 15....

 

Å hjälp vad har tryck på för nått nu då... mkt som försvann här på skärmen.... Inte bra... måste fixa tillbak det...

 ne på återsende i morrn eller på söndag! 


ett helt nytt år!! med lite från förra året.

Ja nu har man kommit in på det nya året,  å det har börjat bra, fast jag gick å mutade för mig själv att det inte hade börjat så bra, när katterna river ner saker, men det är ju inte mitt fel. 

 

 Jag har varit på APT möte i dag, så jag har fått reda på lite grejer som att nu i februari ska man få nytt schema, men jag kommer nog att fortsätta att gå på min 60%, men får jobba extra som jag gör nu, å jag får stanna kvar på mitt jobb, det känns skönt å jag hoppas på att min chef håller det hon har sakt nu, för det känns ju skönt, men ändå så skulle jag vilja gå upp på 75% som jag har i grunden, men nu var det länge sen jag jobbade renodlad 60% har alltid jobbat mer. =)

 

Nu har Gusse å Helena fått en söt dotter, Julia ska hon heta =) kl.01.01 så ringer Helena å säger att jag ska komma tillbaka för jag hade varit med dem hela dagen den 12 januari å hade lämnat deras hem vid 23.30 och yrvaken som jag var så förståg. Jag inte på direkten vad hon menade, men till slut hade kuggljulen ramlat på plats, så jag sa att, jag skulle bara klä på mig så skulle jag komma. Åååå Guu vad hjärta banka på mig. Gusse möte upp mig  ute, nedan för dem, han sa till mig att gå upp å skicka ner Helena. Jag mins att Helena gick med små steg å grimaserade.

 

Jag gick av och an i deras lägenhet, jag fick lov att ringa till Sanna, å sa Vet du va!!  Helena å Gusse har nyss åkt in på BB. Sannagumman kom  och höl mig sälskap =)

Jag tror det va runt 4 tiden Gusse kom hem, han såg så lugn ut, han säger: nu är ni nyfkna va!! Å det var vi! han säger cool lugn det blev en tjej, sanna å jag störtar upp ifrån soffan å ger han en bamse kram. Vi sätter oss ner i Soffan å han visar kort på deras dotter

I går fick Helena komma hem i från BB, vi möte upp dem , när de kom hem, så fick vi se undervärket, med våra egna ögon. Hon e Såå Söt!! Nu undra ni säkert vilka vi e, det va Carina som e moster till deras barn, å jag å Sanna. 

Tänkte  lägga ut lite bilder ifrån Julafton som jag var hos brosan i Västergidssjö

På vägen till bror.

Ett riktigt snölandskap  på vägen till bror. 

 

Fam Johanssom /Gröndahl´s hus ( Min Mormor & Morfar både här förut)

Kalle Anka dax, Julia & Emilia sitter i pappa Per ´s knä. 

 

delar ut packeten

Jultomtar kom oxå, å delade ut packeten. 

 

Roliga å busiga tomat var de, knuffade å buffade på varandra. 

 

Här får Julia ett packet.

Julia hade fått ett stort berg med klappar. 

 

Emilia har nyss öppnat en av sina klappar

 

Julia fick en blå prinsses kläning

 

Emilia fick en röd prinsses kläning

Julia & Emila fick ett wii spel tillsammans, gud va roligt det va att spela.. =)

Så klart att man ska ha en snö nubbe till maten =)

Vi hade en bra stämning i vardags rummet med tv brasa & Julmusik

 

Min store bror janne, 

 

Syskonen Johansson, (vi står efter ålder)

 

Micke & mamma med varsin glögg kopp

 

per hade fått två mösser, Jenny snodde den ena

 

här har vi broder med den andra mössan =)

 

Julia med klappar & gran får avsluta julen 2008. 

 

Jag vill även Tacka Micke & Carina för Nyår, det va skita sköj!!!! Kram på er!!!!

jag vet inte vad jag ska skriva mera, skulle ha satt mig o Blogga förrut, tänkt göra det på jobbet, men jag ville lägga in julbilderna samtidigt. 

men nu har det gjorts, så kan jag blogga lite mera kanske. =)

hade gott  å g


RSS 2.0