Medans jag ändå...

är här och fixar och donar så kan jag väl ändå, lämnat ett själv ett av tryck i min blogg, jag har inte så mkt att skriva om.. 

 

En vecka har gått fort, ojoj... jag tyckte att det va nyss Lina kom hit å i dag så åkte hon, det va tok roligt att hon var här... 

I dag har jag jobbat, jag tror att brukaren hade vaknat på fel sida i dag, så morgonen började inte så bra,, tur att man har vaxproppar i öronen så man inte hör så bra.. =) Annars så har väl dagen gott bra, men förbaskat tråkit väder... 

jag hade tänkt gå å handla för mina fnutiga små kroner, men då satt jag för länge här, men jag orkade inte stressa i väg... få bli morrn eller nått... ska väl snart springa igenom duschen, så man blir ren å fin igen... =)

Jag har då mer pengar på kontot men jag kommer inte åt mina pengar förstå ni, för att jag söp bort leg å bankomat kortet, ojoj.. I lördags, men roligt hade jag, har inte haft så jäkla roligt på ett tag, jag har haft roligt förr oxå, men jag kände mig så glad, å sprallig =)

om ni ser ett silver etui, som man har kort i med ett lejon på så e det förmodligen min!!!!

njaa... kanske ska skutta in i duschen!!

 

ha ne gött!!

Pöss


hemma & är ledig!!

Skönt värre det!! fast jag har inte sovit ut så där jätte mkt, tänkte på att jag ska jobba i morgon. 

 

I går var jag barnvakt till Julia, fast Helena va med hela tiden, men jag va ändå lite granna, när Samuel skulle in till tandläkaren, oj vad jag hörde han skrek å han grät =( medans Samuel var där inne så somnade Julia ifamnen på mig, åå sov hela tiden medans vi var på stan =)

Sedan följde jag med dem hem, blev bjuden på mat, sedan va det bara slappa å kolla på tv.n hos dem, skönt... det tar på att styra en vagn hela dagen, men sköj hade vi nog ändå =)

 

I dag har det inte hänt så mkt, eller diskmaskinen bara stå å blinka det, va inge sköj, PANIK!!!!  men när B-värden kom så börjar den funka,, hihi.. Sedan har Julia & Helena varit hit å häsat på, jag bjöd på frukost.. hon årkade inte gå hem, eller det gjorde hon väl ,men det va meningslös det va inte så lång tid innan hon skulle hämta Samuel... det va roligt med lite sällskap..

 

Snart ska jag ringa å väcka grannen vi ska ner på stan en sväng.. 10 min kvar innan jag ska ringa... spännande... *ler*

 

njaa.. jag har inte så mkt mera att skriva.. så ha de gött!!!

 

pöss på er!! 


RSS 2.0