Några dagar sen sist... men inget har typ hänt 25/4

Ja det va i måndags jag skrev sist, jag aldrig i väg ner till stan, jag gick till coop med min mamma, innan dess så fick jag fika hos henne.

Sedan var det bara att traska hem med alla varor tur att mamma va med men jag tyckte synd om henne som fick bära men vi tog det lugnt.

Jag lagade till stuvade makaroner och korv? Åååå va gott det va, det va tok länge sen vi åt det.

 

I går tisdag så gjorde jag inte heller så mkt? jag har väldigt tråkigt liv just nu? Sitter inne mest och kollar på tv: n på dagarna? Jag fick vandra till coop i går med och handla lite till, man har inte så mkt pengar just nu så man skrapar ihop de sista slantarna å handlar för.. just nu har jag bara massa mynt i min plånbok.  Så åter igen så var det bara att traska hem och göra mat, hamburgare sås å ris, det låter lite udda men man tager det man hager hemma.

Sedan gick Sanna och jag över till familjen Hörnqvist/Bergman. Och satt och snackade lite dynga. Sedan traskade vi hemåt igen jag stannade till hos Sanna och kollade på Sm-guld kvällen och Johanna´s födelsedags film som Gusse hade spelat in  =) Va riktigt roligt att se på!!

 

I dag har jag varit över till min mamma, hon ringde och bjöd över mig på fika, vi satt ute på balkongen, det har ju varit uppe på 18 grader i dag, det va tok skönt ute!!!

Vid 16 tiden gick jag hem å så fick man laga mat åter igen i dag, lax, potatis och sås. Det e roligt att laga mat, men det e disken som inte är så rolig att ta hand om? jag hatar disk!!!

 

I morgon ska man jobba kväll, det ska bli roligt att jobba igen, när man ha varit ledig ett tag, men man har blivit lite förslappad.. det e det dumma med det hela.. för när man jobbar helg så har man istället häst veckor i stället, det finns inte riktigt motta på schemat, det borde kunnas bli bättre.. Men men det e inte min rad som jag går på? jag har kanske lite mera att säga till om när jag går på min rad? jag kanske ska först och främst prova den också. Men jag har ju sett på schemat. Men det bästa jag jobbar inte en ända fredag då tror ja =)

 

Neee.. Nu kommer jag inte på nå mera att skriva om?.så detta få duga..

 

Ha de så bra!!!


Ja nu va de gö länge sen man skrev igen *suck*

Det blir svårt att komma ihog vad som har hänt men... jag ska försöka..

Jag hade utvesklingsamtal med chefen det gick lysande =) fast jag vet inte vad jag ska få för löne höjning, för avtalet var inte klart =( men det märks senare =)

Den 14/4 2007 så fyllde BambiHanna 30 år, jag var dit å fikade innan jag började jobba, å mums väldig god smörgåstårta =) sen var det bara att traska till jobbet, man hade fjärilar i magen för MODO Hockey spelade samma kväll, Å vet ni va!! De tog sm-guld  sm - guld =) ÅÅååå jag bara skrek på jobbet, min brukare va väldigt gla!!
Men han var väldig slut på när han skulle gå å sova =) hihi
Efter jag hade natta han så var det bara för mig att fixa i ordning mig,  å vänta på att Mamma å hennes kille Micke skullle komma å hämta mig, å ta mig till staden... jag skulle till Johanns kalas men jag hamnade aldrig där.. jag gick till torget, å där var det många som stog å skreck å sjöng massa MODO ramsor.... å jag ståg som en fågelholk =) Sen va det bara å mingla sig fram å leta efter gänget som var där.. å tillslut så hittade ja dem å vi kramas å vi skrek =) vilken lyckad kväll för Johanna att det blev Guld till MODO =)

Sedan började vi traska ner till arenan å tänkte möte spelarna där, sen va det en geni som kom på att vi skulle fara till Gideå´s flyggplas å ta i mot dem där... å där var det liv kan ni tänka er =) Men vi orkade aldrig riktigt vänta tills spelarna kom, det började bli så kallt, jag lånade min flisjacka till min sambo Johnny, å jag stog å frös i min sommar jacka Burrrrrrr!!! Så vi va hemma å nästan i säng kl 3 på natten... tur bara att jag började inte för än kl 16 igen på efter middagen på söndagen... jag e lite besviken att jag inte kunde ta ledig å följa med till swedbank å tacka av spelarena på söndagen.. men det e sånt som händer, å få aceptera när man jobbar kväll =/

Annars så har det inte hänt så mkt i mitt liv sen dess, jag har jobbat två dagar förra veckan dag (19-20/4) annars så har jag donar å fixat här hemma.. Jo jag va på bröllopsmässa den 19/4... å finna kläder å underkläder de visade =)
Jag fundera på att köpa en korsett någon gång när jag har pengar =) Men vi får väl se...

I dag har jag inte gjort så mkt... jag har gjort ordning om om vi skulle fara ner till stan jag, sanna & Johanna, men det märks väl snart... annars så får jag gå till Coop å handla, tur att jag fick lite mera pengar av Jompa så kan man köpa till lite mera saker... Jag hoppas att de är non av dem som hör av sig snart... så man slipper sitta här å vänta... ska fortsätta att röja köket i dag hade jag tänkt... för
annars så blir det inte av, nästa vecka för då e jag bara ledig två dagar.... å de två dagarna vill man bara slappa...

nepps... ha de så bra i Cyberrymden! =) 


9 dagar sen sist...

Det va nio dagar sen sist jag skrev... det känns inte som att det va så länge sen.. Å jag som inte mins nästan va ja
gjorde i går... jag får köra en liten samman fattning...
skärstorsdag - annandagpåsk... Påsken var bara lugn.. ucha va tråkig den va.. jobbade torsdag å måndag på påsken... Långfredagen, var jag, Jompa & Juhani hos Gusse innan vi gick ner till arenan, blev några öl innan match. Modo vann!!!!

Var hos Gusse & Helena på Påskafton, åt godmat å drack en massa öl å spelade kort..va sköj!! När vi går där i från och ska hem så droppade vi in hos Sanna som oxå ha en liten fest, med Carina, Tessan & Johanna, då e kl vid 4 tiden ca.. sedan gick vi hem, å ska man försöka sova, men det går en karusell i huvudet på än.. Jag kollade på tv:n en stund, så slutade det snurra iaf lite...

Söndagen va man bakis låg nog i soffan hela dagen, utan jag va på kiosken å affären, man måste ju ha snus å mat.. Vi skulle igentligen gå över till Gusse å kolla på hockeyn men vi kollade hemma..
Tisdag - torsdag efter påsk... Tisdag jobbade jag kväll, det va hockey å MODO Vann!!!  men de hade problem med Ljuset i arenan så det va ca 50 min väntan, så jag fick en sen kväll... jag jobbade till kl 23.20..

I går  så tog jag det bara lungt, va över till Gusse å Helena för att låna deras skrivare, va där ett tag, så va det bara att gå hem å till affäre för att handla mat, men Jompa skulle hämta bilen i från lackningen, så han kom å plockade upp mig så jag slappa gå hem med allt själv...

I dag så har jag inte gjort så mkt, kolla i tidningen å kolla lite på tv:n, ska snart gå å göra ordning en fiskgratäng, som vi ska äta i kväll, det e ju hockey så det måste va nå snabbt å änkelt..
Ska på möte kl 14.00 sedan ska jag ha utvecklingsamtal med Chefen i dag oxå, hoppas att det inte bli för lång dragit..
Nu får väl höra senare hur det gick med samtalet...
Jag ska gå förbi Johanna å hämta ljusen som har kommit... ÅÅÅåå va sköj.. va gott det kommer att lukta här...=)

3 April - 5 April

JAAAAAaaaaaaaaaaa!!!!!! MODO vann över Hv, vilken härlig match det va i går!!!! Jippi!!!
Så ni ä vi i finalen =)

I går så jobbade jag, tur att matchen gick på 5:an!! Så jag kunde kolla med min brukare på jobbet!
Åkte till Husum med Wrååålll åket, å man sitter med ett brätt leende när man åker... *ler* gjorde inte så mkt i går.. än bara att åka bil och sedan fara på Statiol å köpa något att äta innan man får till jobbbet..

Det känns som att jag inte ha så mkt att skriva om... Ojoj nu blev jag jäktad... ska ut å äta mat... de ska hämta upp mig snart... Juhani & jompa....

Ja.. just de ja.. jag blev ju av bryten av killarna här... så jag fortsätter väl å skriver...
Nu mins jag inte ens vad jag ska skriva..

Jo i tisdags så var vi och åt på arenan, jag åt någon slags pastagräng som va väldig gooo!!!
Tisdagen va väldig lugn...
Vi var ute å körde, så ringde Sanna å frågade om vi kunde plocka upp henne nerre på stan, det hade redan börja blåsa då... vi wrållade ner till stan å hämta upp henne..
Jompa & Juhani lämnade av oss här på valla... jag stannade ett tag hos henne, men jag frös så jag gick hem å tog på mig något varmare, så trode jag att det va 2 timmar kvar tills jag skulle träffa Chefen å ha utvecklingssamtal med henne, men det blev inställd =( Jag ska ha de samtalet den 12 april efter vi haft APT..
Jag gick å frös å frös... så jag hoppade i badet senare på kvällen, men frös ändå lite ändå =/

Ja onsdagen då.. va hände då... Killarna å jag tog en pizza till lunch.. va musigt... sedan va det jackt efter en blomster affär, Jompa´s mamma fyllde år.. så hon skulle bjuda på bullar å en mocka ruta... jag fick knappt ner det.. ucha va spy sjuk man va när man hade ätit det.. så ville hon bjuda på tåra med.. men det tackar vi Nej!! Vi skulle inte få ner någon bit alls.. 
Sen fick man se Kort på Jompa å hans syskon va yngre.. å va Skoj de va!!! å när Jompa Å hans tvilling syster va bara några dagar gammla =) va söt de va!! 
Sedan så dumpade vi av Juhani hemma hos han, får å köpte lite gottit å sedan får vi till Gusse & Helena å kollade på första Final om gången,tyvärr så förlorade Modo =(  Matilda va oxå där å tittade... coca cola korken bet Matilda så hon ville inte gärna öppna den själv.. frågade Jompa eller jag om v kunde öppna den...=)
Helena jobbade så hon kom senare så vi spelade lite kort innan vi gick hem

Torsdag är det i dag, Jag somnade runt kl 5 i morse kunde inte sova för blåsvädret, hoppas på att få sova i natt... kl har snart slagit kl 2 på natten nu när jag skriver... så igentligen så är det fredag.. men men.. 
klev upp, får till Juhani å drack kaffe, sedan hade kl blivit 15 så va det bara en halv timma kvar tills man skulle börja jobba, får till Ok Q8,  köpte lite mat så man skulle få något i magen.. 
Det har gått fin fint att jobba ikväll... 
Får sedan till Juhani sen igen för killarna eller mest Juhani hade möblerat om... Johnny fick ett gott skratt iaf =)
sedan hem efter en stund,sedan har man suttit i soffan å kollat på tv:n, till slut hittade jag datorn, måste ju läsa klart va Hanna hade skrivit =)
Om försvunnit Hanna va så roligt... eller kanske inte så roligt... men jaaaa... det va roligt att läsa... ja skrattade så ja satt dubbel vikt.. jag undra va killen som skulle jobba natt på handikapp tänkte... nåja... han får väl tänka va han vill... 

I morgon/dag, är det hemma match Modo - Linköping, så nu håller jag tummarna att Modo vinner... Heja Heja MODO!!!

Nä detta få duga... Natt i Natt

1 April!

Ja nu var det ett tagsen man skrev här... ska man försöka minnas vad man har gjort oxå..... det e då inte en lätt uppgift... hummmmf....

Det måste ha varit onsdags eller tors jag va ner på stan, eller jag tror att det va båda dagarna att jag  var ner...
I onsdag så köpte jag lite grejor, som allergi medecin å ett linne, så fick en kompis slinga håret på mig, men det syns inte så mkt, men det gör inte så mkt.... jag bruka vilja ha min riktiga hår färg till sommaren..

Helgen från fredag & tills i dag söndag, så har jag jobbat å jobbat känns det som.. i fredags så hände de inte så mkt. I går lördag så va man till Swedbank arena å kollade på Modo som spöade Hv med 2-1 HÄRLIGT!!!
Så nu får man hållaa tummarna att detta går vägen =)
Dumma va att när vi skulle där i från med min brukare, så fick vi vänta på taxi i 45 MINUTER... Jäkla taxi!!! ursäka... men.. man ska inte behöva vänta så länge...

I dag har jag & min brukare å hans familj varit på Richard sång kock  ätit väldigt god mat *mums*
annars så har det varit lungt.. 

I kväll blev jag hämtad av min sambo å BMW... ÅÅåå vilken härlig bil det e att åka!! *Wwrrrrooomm*

I morgon har jag en kväll till att jobba sen får man två dagars ledighet... Skönt!! ska förmodligen va katt vakt till brosans katt Gustav oxå, jag vet inte riktigt hur jag ska göra om jag ska ta hit den eller om mina katter blir helt förstöd av det... får fundera lite på det... kanske några nätter iaf, så han inte bli så ensammen..

nä.. nu e jag ganska trötter.. har säkert skrivit tokit någon stanns.... men det får ni leva meee!!!

Natt i natt!!!!!!!!

RSS 2.0