i kväll känns det inte inge bra!!

OJoj.. vilken dag man har haft på jobbet i dag, det har varit lite eller mkt jobbigt. har en gumma som matvägrar, som har insolin, Å det e inte bra!! det hade visst redan börjat i går inte alls kul, då hade hon hoppa över middagen å kvällsfika =/ å i dag åt hon frukost, men inte lunch, vi höl nästan på i 2 timmar att försöka få i hon nått, men icke, inte ens glass som hon gillar... =( så man fundera på om hon har tappat livs gnistan, så fall om hon har det så kommer hon nog inte ha så länge kvar, eller så kan hon va tvärt om oxå va en seg sak.. man vet inte.. =(

 

Nee..nu ska man skriva nått roligare, fast jag vet inte om jag har nått roligt att skriva ikväll, jag e då dock jätte jätte trötter, har legat å slappa framför tv.n, mellan tvättmaskinerna som jag har kört, tror den sista blev nyss klar så jag kan ta reda på, sedan kanske man ska sova, men det e ju ovanligt tidigt för mig.... =)

Hummf... undra när pöjkaran kommer hem, det e ju inte så lätt att fråga jompis nu när han inte har någon telefon att ringa till. men de kommer väl hem, när de kommer... 

kan ni tänka er att det e typ 7 veckor kvar till jul det e inte så länge å typ en månad till första advent. ojoj. tur nog har lite julklappar som jag redan har fixat, men jag e då inte klar än, men det e bra att börja lite i förtid. 

ne nu ska jag ta hand om tvätten sen får man se vad som händer sen... 


OJoj vilken lördagskväll!!

jag börjar väl på lördagen, va till gusse å skulle hjälpa dem att flytta men jag å Sanna kände oss mest i vägen, några skåp torkade vi, men inte så mkt mera, söka katter roa oss vi med, å kela å busa med deras granne hund som heter Ella, hon va tok söt. 

jag jobbade sedan får sanna å jag ut skulle på olle´s men det va så lång kö så fick gick till Statt, det va andra gången i mitt liv som jag hade roligt där. jag vet inte vad som hände riktigt, Sanna & jag vi stog bara att skratta, för det va jobbigt att stå på dans golvet, med killar å gammla gubbar som stog runt oss i en ring å ville ha våran uppmärksamhet. Ojoj!!!!! vi fick inte vara ifred!! Vi vill ju bara dansa. 

Sedan va det en liten efterfest hos Juha, så vi gick hem där ifrån runt 4 kanske. 

i dag mår man ganska bra men, det känns ju i kroppen att man har sovit lite, från förra natten, å alkohol på det då.. känner mig lite knäckt men jag mår bra!

ska väll laga lite mat, ska väl ha krubb i magen så mår man väl ännu bättre

ne jag ska sätta igång att göra nått, så jag hinner att göra innnan man ska jobba.

hejsvejs i lingonskogen 


RSS 2.0