Nu var det ett tagsen igen....

och det e därför att det funkade inte att skriva med mobilen denna gång, konstigt, jag kunde bara skriva i rubriken, men inte där man ska skriva *suck* 

Så nu ska jag försöka komma ihåg allt som har hänt... hummf... 

I dag har sovit så rätt länge hade huvud dunk när jag klev upp =/ inte så skööj!! mamma hade ringt i går å berättat att de kanske skulle åka upp till källfors, men det blev inget av så jag gick dit å fikade, hade Grållan med mig. kaffe hjälpt lite mot huvudvärken, plus att jag tog en ipren, det gjorde sussen ! =) Sedan har jag å mamma & Grållan varit ute, följt med Helena och barnen hem, å va Samuel va duktig när vi följde med =)

sedan satt via här utan för oss i solen och åt glass *mums* det va gött. 

 

grållan som har klättrat upp i ett träd... 

Sedan så följde jag med Grannen å vovven å hämtade ut ett packet. sedan har jag tvättat å gjort mat, skulle behöva koka ris eller nått så jag har i morgon.. men hoppas att jag får lite krafter snart... Känner att jag e rätt så trötter, det e väl att man kanske berå på att man har varit ute ganska mkt i dag. 

ja vad har det annars hänt då efter det... har varit ute å festat en hel del själv den sista tiden, har varit rolit alla fester!!

ucha vad dåligt minne jag har... men detta få duga för denna gången....

puss på er!! 


RSS 2.0