jahopp!!...

Nu ska man dra in sjukgymnasten i mitt liv! jag har min högra axel som är längre ner å den vänstra e högre upp... Ja e sne!!!! =/

Inte alls roligt! =( Men detta skrev jag ju lite om förra gången, pratat med chefen å så å hon tyckte att jag skulle kontakta min sjukgymnast, å nu har jag gjort det, men fick tid in på det nya året, han hade inte så där direkt svar eller förslag vad jag kunde göra.. bara tänka på hur jag satt å höll min kropp som... Humm jag börja känna mig som en gammal Kärring!!! med massa krämpor!!! jaja.. 

 

kanske inte det bästa att sitta här och skriva jag skulle behöva skutta i säng å sova lite innan mamma ringer runt 12-tiden å väcker mig.. Hoppas att jag kan komma upp ur sängen, känner mig ganska vimelkantig just nu, som jag skulle va lite på sniskan... hehe... det e jag ju!!! Sne fast min rygg =( humm

 

Haha... vad jag va lustig där... hehe...

 

har det lugnt å skönt här hemma... bara katterna pratar här, iaf Grållan, men jag fattar då inte vad hon vill, men jag tror hon menar kom nu matte å sov, för hon sprang in i sovrummet... 

 

ska nog följa henne´s exempel å krypa i kojs.

 

natt i natt... eller godag i godag!!


jepps nu e man på jobbet

jag har då inte så mkt att skriva, har inte hänt så där jätte mkt i dag.... ätit ute åt hamburgare va så fruktansvärdsugen på det när jag slog upp ögonen efter jag hade sovit... Ååå det va gött... fast jaaa.. jag va ju sugen på Max hamburgare... =) ÅÅ jag vet inte varför.. ja men jag fick iaf en hamburgare med strips =)

ja sen så får jag, Jompa & juhani till min svärmor... de tyckte att det lät gammal, men den komentaren hon sa till baka va ganska bra, att hon va ju gammal, fast inte tycker jag att hon e det... jag har bara lärt mig att säga det, vi e nog ganska gammeldax i våran familj... å det e nog lite halv mysigt... lite  så där.. då e man inte lik någon annan. =)
ucha vad jag svamlar =)

Sedan så får jag till min mamma, för per & hans familj skulle dit å fika, det va roligt att träffa dem en stund, det va han som ringde när det blev tal om svärmora.. =) det va gött med fika hos mamma det e det alltid =)
Vi satt å bestämde vad var och en skulle ta med sig på julafton till brosan det ska ju va knytkallas typ... 
Per satt & planerade hur dagen skulle se ut, med kalle anka, å när tomte skulle komma, å mat till ungarna ochså... men vi får väl se hur det går på julafton, om hans plan går i lås eller inte... =) ni kanske får en rapport på jul, man vet ju aldrig...


Sedan va det bara hem å packa det man skulle ha till jobbet... men jag glömde tomteluvan som jag hade tänkt att ha på mig.. men jaja... jag får väl ta den i morgon istället.. =)

Så nu sitter jag här på jobbet, få se om man får några larm eller om det blir lungt.... jag ska väl snart sätta igång att städa, känner mig lite trötter... men det går nog över ska jag nog se till.. =) Om jag e allt för trött så e det bara att ringa till Sanna, hon skulle jobba extra i helgen. =) Tur att hon finns..

ucha nu börjar jag känna av axlarna =(, jag e lite snee... höger axel e längre ner en den vänstra, måste ringa till chefen, å fråga om jag ska gå till företagshälsovården, eller om jag ska ringa till vc, till min sjukgymnast där.. men det får jag väl ta på måndag när jag går hem eller när jag kommer hem ifrån jobbet... kommer bli roligt att få höra vad hon säger... fast jag har inte så där jätte ont, känner bara av det lite...
det va ju typ vid denna tiden förra året jag blev sjukskriven, inte tänker jag bli det... vill bara rätt till problemet, å få veta vad jag kan göra åt det, å lägga upp en träningsprogram eller nått..

jaja, jag ska inte tråka ut er nå mera som läser... blev ganska långt i dag me... =)

kram på er.

Härligt!!

Nu har jag äntligen handlat klart alla julklappar!! det känns helt underbart.. en sten från hjärtat har ramlat ner.. har kännt mig lite stressad hur jag ska hinna allt.. men jag har fått hjälp av jessica att städa köket. Ett STORT tack till henne!!

humm.. men jag fick vist inte städa allt för Gubben, han skulle ha nått att göra i helgen han med eller vad han nu sa... hummf..

men jag ska snart städa min garderob, det får han då inte han göra, fast jag städade hans =)  ska ju vända på dygnet nu, ska jobba nattis i helgen, hela långaa helgen!! känner mig ganska motiverad iaf.. det känns ju skönt, men det kommer nog att kännas konstigt, när en lgh är tom nu.. ingen tillsyn där längre så nätterna kommer väl att bli längre förstås nu.. men men det e väl sånt man får räkna med.. så nu får man bara hoppas att det kommer dit en ny snart.. 

känner man oro om man ska få jobba kvar där eller om man blir omplacerad eller inte, man väntar bara att få ett samtal ifrån chefen.. jaja.. man ska väl inte oro sig onödan... men det ligger iaf å gnagger ibakhuvudet på en, känns som jag skrev lite om detta föragången när jag skrev här.. men så fall... strunt samma.. 

På söndag om jag inte sov allt förlänge så ska jag fara å titta på min brorson som ska spela i kyrkan på söndag... en stolt faster.!! =) hoppas bara att jag e pigg å så... jag har nyssit vildigt mkt i dag... undra om det e nått på gång eller har jag bara en nysdag... 

Jaaa.. som sakt jag har små städat i dag bara, plockat bort från spegelbyrån så där e det fint! å dona med lite gardiner å sånt, varit ut på stan en snabbis det gick ganska fort... fikat hos mamma å sen sätta igån med toan å sedan hall... å varit över allt i garderober å så... så nu e det bara min kvar... ska väl sätta igång med den innan jag somnar här, har fikat för en stund sedan... så man blev mätt å då blir man trötter... 

har varit ute å gått med Sanna & Harely nu ikväll oxå, stanna å slappa lite hos henne... hjälpte henne att skura sitt badkar med bakpulver å salt, fin finna grejer det!!!

nee... ha det gött !! å en trevlig helg på er alla!!


långt mellan gångerna..........

ja du jag hinner inte med i mitt liv nu känns det som..... 

En brukare gick bort för några dagar sen, mer eller mindre, så det har väl inte landat än... så nu e man osäker om man jobbar kvar eller om man blir förflyttad eller om man blir er bjuden något annat man får väl se här i december vad som händer, annars så ska jag gå på samma rad till januari, det e kanske e tre st som ska börja nya jobb, om jag inte fattade fel så ska en till bort, vi e så övertaliga.. jag hoppas verkligen att jag har mer lass dagar än någon annan så jag slipper bytta jobb.. jag trivs så underbart bra!!!!

Å snart e det Jul oxå, jag har hunnit fixat ett rum, som e lite advent, har mera kvar... men jag e snart lång ledig, å hoppas verkligen att jag tar mig tid att göra nått...

känns som att mitt liv e lite tråkigt just nu.... men det e väl för död´s fallet, man jobbar så in på att det sätter sig i hjärtat eller själen eller vad man ska säga...

I helgen så va så va det fyra tjejer som va ut på fredagen, jag hade ingen lust i början , men det va nog tur att jag följde med det livade upp mig, å fick glömma jobb!! =) tack stumper att jag fick följa med... eller att nu övertalade mig =)

på lördagen hade vi babyfest för helena, det va oxå riktigt nice!! hoppas att hon gilllade det.. =)

å ennu förra helgen så va det inflyttnings fest hos Jouni & Miranda... det va riktigt trevligt..!!! =)

snart e det tv tajm för mig så det e väl bäst att jag avslutar =)

kram på er alla!! 


RSS 2.0