Har börjat med efterstygnen på tomten i na...

20101026_002 (MMS)

Har börjat med efterstygnen på tomten i natt, tråk göra men tiden går lite fortare iaf =) fast man märker oxå att man har gjort lite lite fel oxå =/ snart dax för lite fika.


Värkar som att jag bara bloggar när jag jo...

Värkar som att jag bara bloggar när jag jobbar natt, måste ta mig i kragen annars med. Min första natt på denna veckan, å tycker tiden går så sakta. Har lite huvudvärk, å små trött, borde inte varar det, har sovit ganska bra i dag, kanske har sovit mellan 8-10 timmar. Tror huvudvärken kommer i från mina axlar, kanske ska kontakta sjukgym snart... Annars har jag inte gjort så mkt,tvättat en maskin, varit på coop med flickorna, ätit tacos till middag, sedan bara slappa i soffan, tills man skulle göra det sista innan man gick jobbet, jag måste komma ihåg att vattna mina stackar blommor i morgon. Skulle göra det i dag, men det blev inget av. 
Helgen som var så man solo hemma, både skönt å inte. Man fick sakna gubben lite.. Det e väl bra. På fredags förmiddagen så va mina bröder å jag till gideå å prata med en kille om skogen, sen får vi till källfor å gick en rask promenad med honom i skogen, å sen tillbaka till gideå å fortsätta att prata. fredag kväll fick jag en super god middag hos J & M. Tusen tack! =) På lördag var jag till min mor, hade inte träffat henne mellan 2-4 veckor, så det va dax att umgås med henne. Bara mysa å bli lite bort skämd med mat å fika. Hade Grålan med mig över. De tycker att det är jätte roligt när jag har henne med. Fast grålan hade inte tyckt om när jag va ute å gick med mamma, då hade hon små jamat, å klaga. Söndag försökte att kliva upp ganska tidigt, så jag skulle hinna med att göra bort, det som jag hade tänkt göra innan gubben kommer hem, nästan nästan allt, men men va bara en vit tvätt jag inte han med, men den är borta nu. 
Det har små snöat, men verkar var uppe håll nu. Bra det, tog bara jogging skorna på mig när jag gick till jobbet. Kanske ska syssel sätta mig nått annat nu. Så har det så bra!


RSS 2.0