På jobbet! / hemma några dagar efter..........

Ja nu sitter man här på jobbet, men sitter jag här på dag tid, han ligger å sover efter lunchen. Jag blir så trött på schemat, jag jobbar då för lite. Jag ska jobba 156.30 på 5 veckor, men nu dessa fem veckor som jag har snart jobbat, så har jag bara jobbat ca 130... 

Såg att jag hade börjat med ett inlägg här så kanske ska fortsätta med det lite snabbt nu innan jag ska nanna kudden.. =)

Det ordnade sig med mina timmar iaf.. det fattades ca 18 timmar så, fick jobba på ett annat ställe där jag va inskolad.. 

helgen som var gansak lugn, men i lördags så var jag över till Helena, å förfestade med henne å hennes syster, men de va nyktra men.. men det va trevligt med sällskap iaf.. 

Sedan va det fest hos Cilla å sedam så bar det iväg till Olle´s, hade roligt!! kanske för att man inte hade varit ut där på evigheter... =)

I måndags så upptäckte jag att jag hade fått för lite lön oxå, så då var det bara att sätta sig ner att ringa runt så det blir ordnad, så då får man lite mera lön, nästa gång =)

I morgon å på fredag så man jobba, 7-17 igen, det e väldigt dryga pass, ska jag säga, men det går fort ändå, men i går så tyckte jag att sista timmen va dryg allså.. *suck* Mmm.. i morrn ska man få deligering att tömma gubben på kiss oxå, humm.. undra hur det ska gå då... hoppas att man gör rätt... men det får jag tänka på i morrn isf.. 

ne nu ska jag göra mig klar i sängen så man få sin skönhets sömn =)

natt i natt å znov så gött!!!

kram!!


Östersund

Nu sitter jag å Jompa i bilen på väg hem till övik.. Vi är snart i solle. Sen är det ca 10 mil kvar. :) det har varit en underbar helg. Slappat å kopplat bort allt :) på fredagen vi kom dit fick vi en underbar middag :) vi drack lite å bara mös av sällskapet av varandra. Jag var ganska pigg ändå fast jag hade gått av natten på morgonen. Tur var väl det... Lördagen var vi ute å åkte runt å tittade loppis å fiske affärer :) på kvällen av vi mat på bowlinghallen å bowlade, det gick ganska bra för mig, fast det va typ andra gången i mitt liv som jag bowlade :) sedan var det öl, cider å mintu som gällde där. :) vi flickor vi gick hem å kollade på melodifestivalslåtarna som vi hade spelat in, å grabbarna gick ut på krogen. Söndagen har verkligen varit en härlig slapp söndag. Har fått höra härliga fiske å jakt historier i helgen här. Vi har hadet det verkligen trevligt! Tack att vi fick komma martin å sandra !! :) pöss på er alla läsare

Sista....

Ja nu sitter man här, å det e sista natten, sen jobbar man inte på ett tag.. Å jag kommer att få vara ledig tills på torsdag, eller jag har apt möte på tisdag så det blir ett två timmar pass där oxå. Blir mkt på samma dag, först sjukgymnasten vid 11.15 å sedan möte vid 13 eller om det va halv två.

 

Jag mins inte så bra..... Märker att huvudet inte funkar som det ska, när man jobbar natt. Å jag stavar inte så bra heller, å att orden kommer inte rätt heller, ni får ha lite översende :)

ja vad var jag någon stans, har tappat min lila röda tråd här..

 

Jag ska mumsa i mig en banan å dricka lite yoghurt, om en liten stund. Å det jag inte fatta, att man skulle vara så tyst här, jag har tappat ner grejer i natt, å han har inte märkt nått... :) lite roligt att sitta här å lyssna på han, han pratar i sömnen, men man hör inte vad han säger. Men men..

 

I morgon ska man föröka att komma upp vid 12 snåret, å lycka till säger jag bara.. Jag hoppas att mamma har sett mitt sms att hon ska ringa å väcka mig. Håller tummarna för det iaf. Sen måste man packa ner vad man ska ha med sig, hoppas att Jompa vet, vad han ska ha med. Jo förresten granne :) ja just du.. Maskinen kanske kommer hem i morgon :) du ser väl när du tittar till kattena. Å vad jag kommer att sakna dem! jag saknar dem nu när jag jobbar natt med, jag saknar Jompa oxå. Men inte på sammavis... Man e ju van med att nästan ha en katt i knä eller runt om än.

 

Känns som jag svamlar mkt i natt, men det e någ att jag inte har så mkt i mitt huvud, det känns ganska tomt... Det har löst sig med djursjukhuset iaf. En vän som har en katt som heter Disel, ska få sin andra spruta till veckan så då kunde vi fara dit samtidigt. :)

vad det e irriterande att man har spricker i naglarna, man fasnar över allt. Å jag som förökte göra dem ganska fina i dag.. Å ska de bli spricker å sånt. Skit oxå!! Jaja.. Ha de gott! Pöss


Sitter här...

Ja var kan det vara... Jo på jobbet, åter igen. *suck* nu e jag ganske less... Ska ringa till min chef igen i morgon, hon skulle ha lämnat typ ett schema förslag, till mig ute på hk, men det hade hon då inte gjort. Hon e då en virrig chef... Får väl se om hon har räknat ut lite grejer åt mig tills i morgon då?! Man får då hoppas annars så vet jag inte vad jag gör med henne. Det e då mkt jobb skrivande just nu, men det har inte hänt på mkt annat på en hel vecka.. Sover bort hela dagarna å sedan äta lite, sen tittar man på tv, tills min gulliga sambo kör mig till jobbet, e så skönt att han ställer upp på det, varje minut är dyr bar, man e hemma på kvällen innan man börjar... Man vill inte göra på mkt heller, man tycker att man inte hinner nått, fast i morse så ställdes jag in tvättmaskinen att den skulle va typ klar när jag klev upp på kvällen, tok bra maskin :) så har jag träffat grannen i dag vi åt mat till sammans jag har nästan inte pratat med en själ, nu jag har jobbat natt, man har nästan blivit en eremit, eller vad man ska säga. Hoppas att jag kan träffa lite kompisar till veckan nu, å familj. Har ett litet problem, jag vet inte vem som kan köra mig till djursjukhuset, när jag ska ta stygnen på Grållan. Men det ordnar sig säkert på nått vis. Ja undra då hur jag ska kunna vända på dygnet sen, efter jag har jobbat sju nätter det kommer att bli hårt tror jag :( humm... Undra vad man ska skriva nu då? Det blev tomt i skallen... Nu fick jag ett sms oxå, blev då lite nyfiken vem det e ifrån. :) jag ska inte lägga ut 11 meddelande här igen, som jag gjorde igår, men det stog, att det inte funkade, å jag va envis ville ju inte skriva om allt igen. Så jag tryckte å tryckte... :) som vanligt så hoppar jag medans jag skriver, å nu e natt oxå.. Allt kanske inte låter rimligt ... Tja eller nått... Ne nu ska jag avrunda, å kolla vem som har skickat sms till mig... Pöss

Sitter här på jobbet....

Ja.. Nu sitter man här.. Å väntar på att man ska få sluta, det e ca 50 min kvar tills man kan lämna detta rum. Jag börjar bli ganska less att se dessa fyra väggarna nu. Men tur nog har jag bara 2 nätter kvar av sju jag hade ifrån början. Jag längtar tills jag ska gå av på fredags morgon. Men det blir inte så mkt sovande då heller, ska brumma till Östersund i helgen. Vi ska hälsa på johnny's barndoms kompis, Martin heter han. Å hans tjej. Som jag har träffat en gång förut. De e trevliga prickar synd bara att man inte träffas oftare...... I går så fyllde Emilia år. Jag ringde å gratta henne, men hon hade inte riktig tid att prata med faster. Hon pratade på vad hon hade fått :) lilstumpan min! Är lite trötter märker jag, går inte riktigt bra att stava.. Mkt hittan å ditan:) men det får ni stå ut med... Kanske ska ringa till chefen å undra hur jag ska jobba som, det e ingen som vet hos dnh eller på hk, kneppigt. Men väldigt jobbigt när man inte vet hur.. Man blir lite smått orolig. Som jag som kan tre å halv ställen, skriver halv för jag kan frukosten hos en. Men e stationär hos en med mina 60% men ska få gå upp i grad nu i 2-3 månader. Men jag skulle inte kunna jobba jämt här känns det som.. Extra skulle funka.. Jaja.. Jag kanske ska börja avrunda, blir av löst om en halv timma ca. Men ha ne gott, ifrån en som ska sova bort hela dagen. Pöss

RSS 2.0