Helgen & framåt

Nu har man varit hemma en hel vecka, det började med att man hade magsjuka, å efter den så var man hemma för man va illamående men det hände inge mer, än man att hade fruktansvärt ont i kroppen.
Torsdagen va illemåendet över men hade fortfarande ont i kroppen, va så lite på fredag med....

Fick lägga mig tidigt på fredage... för att jag skulle hjälpa min mor i köket på kyttetävlingen som var i Gideå. Jompis va hos en kompis å drack sedan på kvällen =) Så det va lugnt och skönt hemma! men det e mysigt när han vill vara hemma hos mig med...

Lördagen så klev jag upp vid kvar över 6 *suck* Men när jag väl hade masa mig upp ur sängen, så gick det bra. Kl 6.55 blev jag upp plockad här utanför... Så då bar det av till Gideå, till skyttetävling...
Vi kommer dit, ta av oss ytterkläder, sen va det bara att sätta igång, att göra mackor, sätta igång kaffe & tevatten. Det var ganska lugnt på morgon sidan. sedan börjar det närma sig lunchtid, så de va bara att sätta igång åter ingen... att göra Mos & köttbullar+sås. Men ändå ska man ha koll på att det fanns kvar mackor å allt som fanns på morgon oxå.

Tur nog så skötte jag mest om att diskabort, kaffet,o titta efter saft och vatten fanns kvar ute på bordet. sen var det att röra potatismoser, det va mitt göra med.. Jobbigt var det!!!

När vi hade serverat första vändan lunch gäster så kom en tjej och sa till att det va 88 anmälda skyttar, OjOJ!!! fick lita PANIK!! Vi hade potatismos för 66 personer, men det e ju så små potioner som e räknade i de förpackningarna.... Så det var en Carl som får och köpte på affären 1 potatismos för 33 personer, och ändå sa vi till att han skulle köpa två. Så det slutade med att alla fick inte mat, så tur var så hade vi mackor kvar, tror vi gjorde över 76 mackor den dagen, ojoj!!!
man va så trött och slut på!!

Fick ett medelande av Helena, frågade om jag ville gå ut med henne & Sanna. Men jag visste inte om jag skulle orka...
När jag kom hem så åt jag lite, duchade, hade fråga Sanna om hon kunde sminka mig iaf om, om eller inte jag skulle ut..
Tack Snälla Gumman  för att di sminkade mig =)

Tänkte kunde ju göra ordning mig iaf, så fick jag bestämma mig senare.. Det slutade med att jag följde med ut, och jag ångrade mig inte, sedan blev det efterfest!! jag flinade eller skrattade så jag hade ont i kinderna!! =)

När jag/vi kom hem, så kollade jag på klockan och upptäckte att jag hade varit upp i 24 timmar...
la mig och ställde klockan, vilje ju inte sova bort hela dagen, så söndagen blev en slapp dag...

Måndagen & tisdagen så jobbade man igen då, tyckte att jag gick så sakta, att jag aldrig skulle komma till jobbet, men jag kom i tid, till och med 10min tidigare =)Det har gått bra att jobba de här dagarna.. Det va skönt att få sluta tidigare i går, så jag gick å hälsade på Anders & fick en överraskning att Linus va hemma =) Men pojkarna bryde sig inte så mkt om faster, jag fick nå kramar men inte så mkt mera, men busade med deras syster ist, hon e då för goooooo!!
Jag var väl där tills kl 19.30, deras mamma följde med en bit på vägen.
När jag kom hem så hände det inte så mkt.......

I dag har det inte heller hänt så mkt, vaknade upptäckte som vanligt att man hade sovit för länge, klev upp vid 11.30, tog det lugnt, här vid datorn.. åt lite frukost, sedan ringde jag till mamma å bjöd över mig själv till henne på fika, det va ju tur det, för han hade  bakat tre sorter, och det va mkt gott!!
Hade grållan med mig dit, de tycker att det e roligt att hon med. =) sedan har man suttit där och slappa.
kom hem åt lite mat, sedan bara slappat igen... 

Nja.... jag har inte så mkt att skriva om.... 
men ha det Gott!! 


Nytt år.....

Ja nu har man kommit in några månader i 2010 oxå, dålig ät man på att uppdatera här oxå... men hoppas att det ska bli bättre på den saken...

Tycker att det inte har hänt allt för mkt, men nått har väl hänt... Jag skriver månad för månad....

Januari:
Den 13 januari så fyllde Julia ett år!!! stora damen blev hon!! och den 15 januri fyllde Anders år,tror han fyllde 15 år, jag kan aldrig hålla reda på hur mkt han fyller...så det va mkt tårta på den veckan!! För vi hade stor kallas den 17 Januari får Jompis Pappa som fyllde 80År!!! hos Jompis tvillingsyster... =) men vi glömde bort evelina som fyllde år samma dag=/ det jompis tvillingssyster´s dotter som e på bliden med morfar.

Där i mellan har man jobbat å slitit..så mkt slit är det kanske inte men men... den 22 januari tog jag semester en natt, för då var det fest i jubäckstugan, det e lika roligt varje gång!! =)
Fick ju träffa familjen´s Johansson´s katt för första gången oxå, hane så söt!!!  Jossi heter han!

veckan därefter så var man på ljusparty hos Jessica, handlade en del ljus som luktar gött!! =)
sedan på fredan så var jag till brosan och spelade weii med Anders! man får ju träningsvärk av detta spel, så det e ju en bra träning =)

Februari:
första veckan av februari va ganska lugn tills man kom till fredagen så var man ut på harry´s, å sedan på lördagen sen stora händelsen i övik, melodifestivalen!!!!! =)
Tack söta rara snälla Sanna gumman jag fick upp leva det!! det va så himla roligt!!! Det va så himla svårt att avgöra vilka låter som va bra, när man satt där...
Synd bara att det va så mkt folk på stan, vi hade tänkt gå ut, men vi åkte hem vid 23 tiden...
Vi satt hos Sanna gumman å drack en varsin  sider å satt å värmde oss under filtar..men vi blev så tröttis...
vet inte när jag gick hem... la mig i sängen å hade somnat.. så kom Gusse & jompis hem till oss, å skulle ha efterfest, jag vaknade av att de började poppa musik...jag var inte så där jätte gla på dem... men men... det va roligt att höra va de surrade om de lilla man hörde... Gusse tappade bort sin öl hela tiden...hihihi....

Sen kom alla hjärtans dags helgen =) den va ganska lugn, jag fick jordgubbar, choklad å grädde av jompis, å det va tok gött!! =)

Var på ett inrednigsparty, det va mkt snyggt där med... man ville ha mkt oxå. men det blev två smides bollar som jag köpte...

även denna månad har man arbetat å slitit, jobbigaste e nätterna, men det funkar änså länge iaf.. får tacka Jonas, broder och Gusse som körde mig en varsin kväll sist jag jobbar natt, Tack för ni ställde upp!!!


Mars:

Har inte kommit så långt in i mars ännu...
gick av första mars,men hade en knappt en timme på mig att göra ordning mig, sedan skulle jag på föreläsning nere på stan... men det gick bättre än jag hade trot att hålla mig vaken och så. det va intressant det han pratade om oxå, det gjorde mkt det oxå... sedan blev jag ledig en vecka å nu i måndags, så fick jag å gubbas magsjuka,gillar´inte alls det, Nu Onsdag, så jobbar han å jag e hemma, känner mig så orkeslös å ont i kroppen, nu värkar som kräkningarna gått över bara en gång i dag, men då e det åt det andra hållet i stället... mkt bättre, orkar inte kräkas nå mera nu!!!! så nu har jag sjukskrivit mig hela veckan ut, måste jufå behålla maten innan man börjar jobba..... 

Jag får Önska Samuel ett STORT Grattis i dag, han fyller år!!!!!!!! 

ne detta få duga för denna gången!!!!

Kramar

man kanske ska uppdatera här oxå =/ = året som har gått...

Sitter just nu med den nya datorn i knäet.. å försker att lära mig den... fast ibland har den ett eget liv =/ tycker att jag har så mkt att skriva om, men jag mins inte hälften, ska försöka strax att komma ihåg, det va ju lite halv roliga inlägg jag hade.. när jag skrev i från mobilen. det va så länge sen jag skrev så då kan jag lika gärna samman fattat  året som gått, har fått hem mitt usb minne så kan jag över föra lite bilder till denna datorn eller fixa bilderna hit på bloggen på den andra datorn, det spelar intå så stor roll =)


ÅÅÅ *pip* dator.. har skrivit här många gånger nu, å den bara hoppar framåt eller bakåt... jag måste komma åt något men jag vet inte vad.... *suck* men jag ger mig inte i första taget...


Vad ska man börja med då tro? Helena & Gusse fick en dotter i januari. jag var barnvakt på natten..


Jag var även på Pubafton på slutet av januari i jubäckstugan, det är alltid roliga fester där, man brukar träffa gammla klass kompisar å så... å vi rockar,till trubaduren =)

I februari så började hos en ny brukare.. bra med lite omväxling, men jag tror inte att jag bli kvar där för alltid, är ett bra schema, kanske e därför man kan klara av att stanna där ett tag, men det e alltid någon ändring på avlastinings veckan, å det e väldigt jobbigt, å det blir lite oroligt i arbetslaget och så, blir inte lika roligt att arbeta då heller, men nog om arbetet..
efter min första natt vecka så åkte vi till östersund till Marty & sandra, var där en helg, mysigt hade vi, hoppas att vi träffas snart igen!!


I april så var vi på dop, då var det Tobias & stina´s tös som skulle döpas.

Midsommar ... Jag följde med Helena stumpan & barnen till solle =) Det blev ganska lugn å skön midsommar, att va uppe länge  å sova lite, för det va något barn som vaknade, men det gjorde inte så mkt, vi klarade oss =)
     

Sen kommer det hamnfesten, vi satt här å möss ute på än bänk utan för valla =) vi kanske kom ner lite försent, men det gjorde inte så mkt, när man hade haft roligt innan =)

samma helg så var det mö-hippa på lördagen den 27 juni för Jenny! =) jag kanske inte mådde så där jätte bra, men jag klarade av dagen å kvällen =)

Vi mötes nere i parken vid buss hållsplatserna... å vad hon såg chockad ut när en å en droppade in... =) hon hade nog fått en chock, när de kom å rövade bort henne =) sedan fick hon vandra ute på stan å göra upp drag ett va att sälja kondomer, sedan hade vi fixat att hon blev fin om naglarna oxå=)
När vi va klar på stan så åkte vi till jubäckstugan, där var det mat som väntade å alkohol drycker, fast vi hade druckit lite på stan med =) sedan va det sexparty & singstar som gällde för kvällen =)

Å helgen efter den 4 juli så var det svensexa, hörde att den va lyckad! hörde att bror va byggarebob!=) hihi

sedan efter någon veckor så började min semester, det va så skönt att ha!!
Den 25 juli 2009 så blev det bröllop mellan Per & Jenny!! det va jätte fint, de gifte sig i Gideåkyrka!
en kneppig kyrka att ta kort i, alla kamrer bli tok sega, hum...
Sedan blev det mat å fest i gideåbruk! blev fest lång in på natten, men roligt hade vi!!

jag fick ha min födelsedag veckan efter, men det gick lika bra det!

Vi hade en jätte mysig fest i källfors oxå, med min kusin å hans fru =) de hade tagit med sig två st par till, som upp leva att sitta runt grill ringen å prata å dricka gått, de kom efter vi hade bjudit på mat, men de fick oxå i sig lite...        

I oktober kommer en liten tös, micke å carina fick en liten Disa =)


Julafton firrade vi med Johnny´s familj i gullänget, vi åt å myste, jag fick fia med hut, som vi fick lov att prova på =)
efter vi kom hem där, så gick jag  upp till oss, å myste, medans jompis va hos juga å drack några öl..
sedan på annandagen så va vi hos mamma och åt mat, å öppnade julklappar...

Nyår startade bra, de hade fixat mat hos gusse, men vi åt hos sanna, vi tjejer fixade ordning oss, sjöng singstar, vid 22 tiden drog grabbarna till jompis bror, å vi skulle komma lite senare, vi kom nog dit vid 23.30, så vi han önska gott nytt år å titta på raketer, innan det brakade lös, med tre killar som oinbjuden å sökte bråk, mera behöver jag inte säga.... mins forfarande massa olika stadium, men jag kan inte pussla ihop det....

Men jag önskar alla en GOOOooood fortsättning på det nya året!!!!

RSS 2.0