Under helgen

Ja... fredagen är det inte så mkt att skriva om tog det lugn på dagen å jobba på kvällen. Å jompa jobba hälv dag å söka bilar.. som inte gick så bra... 

Lördagen var det hockey,tacos å fest hos Gusse & Helena =) så det började med att Jompa får upp till Gusse tror jag de får ut på stan för att Jompa skulle köpa dojjer å skor, men killar som ni vet prukar inte ha så stort tålamod, så de gav upp ganska fort.. så de får på Boa å till affären å handla till tacosem, får ju inte glömma att Micke S va med dem med, 

jag ringde till henne, å frågade när man skulle komma, men jag fick komma när jag ville, så vid tolv tiden gick jag upp till henne med min påse med kläder å smink. men jag glömde rakaparaten. =/ 

Vi kom på att vi skulle fika på coop men det va då mkt folk där så vi handlade hem fika å det va ganska mkt vi mumsa i oss. vi va då inte direkt hungriga när tacosen kom fram på bordet, men det va gött iaf, för det va så länge sen jag åt det.. =)

Sen var det bara att vänta på att matchen skulle börja. å modo vann med 5-2 så vi modoiter va då gla! Gusse´s brosa Matte han va gla ett tag för han hade spelat på modo skulle vinna med 4-2, men det va så nära!

Alla som kom å gick på festen, Jag, Jompa, Micke S, Micke M, Juha, Jouni, Miranda, Matilda å Jessica, Carina + de som äger lägenheten då =)

jag tyckte själv att jag drack å jag drack, å jag höll mig på samma nivå hela tiden.... Som de säger så kom jag inte in i dimman.. men jag vet inte riktigt vad jag ska vara där inne för... jag känner mig själv att om jag e där inne e jag alldeles för ful. men det kommer väl en dag jag hamnar där inne... 

Gusse gillade inte att jag tog kamran å tog kort, men jag som gillar så att fota =) Några kort fick jag ju ta iaf =) Å Mia blev gla!

Ska titta in på Gusse´s blogg å kolla om han har skrivit nått å lagt ut foton... spännande! 

Så i dag e det söndag har man inte gjort  många knop. gått på coop med Jompa å handla lite mat. sedan följde jag  med Gusse, Helena  & Samuel på coop med, då köpte jag godis, lite... så nu e jag ganska less på att muffa i mig.. 

tomt i skallen blev det så.. då e det nog meningen att jag ska avsluta här.... 

ha det bra i cyberrymden.


inget viktigt 2008-10-18

Precis.. det e som det låter.. jag har inget att skriva om... jag känner mig ganska tom i huvudet...
Sitter här o skriver mitt på natten då har man inte så mkt i skallen att skriva om... men det va då svårare att hitta var man skulle skriva.. de måste ha gjort om lite här, så då nu igen får ni ha lite över sende för det jag har lärt mig, måste jag lära mig nytt..

Jag har en Kisse hemma som växer som Ooogräs... hon börjar bli sååå stor nu... å ganska tung med.. fattar inte hur de kan växa så fort, men det e väl lika dant med barn.

humf.. ne jag ska sätta mig åter framför tv:n å mumsa i mig llite götta, ha ne

=) ja nu fick jag för mig att skriva lite....

Hallu

 

Jag kom på att det va roligare att skriva här en, sitta & fixa å dona med telefonlistor som ska göras till jobbet, men det blir fina listor iaf, de vi har på jobbet å så kladdade på så man ser snart inte vad det e skrivit på dem. Rynkar på näsan Så tog jag på mig ansvaret och göra dem.

 

Jag vet då inte dock om jag har så mkt att skriva om men det märks ju alltid. :)

 

I helgen va då fest för en 30 åring men jag får inte dit, känns inte som jag känner han lika väl nu som jag gjorde förrut, eller jag kände inte han så bra då heller..

Så jag, Helena & Johnny får till Carina & Micke, tyckte det inte hände så mkt i början vi tjejer satt i soffan å surrade lite, kanske ska tala om att Marlen & Emil va där när vi kom. Killarna satt sig i köket å surrade. Det va roligt att se Emil igen för det va så länge sen sist.

Sedan vid sisådär 23 som kom ett gäng till, Då började det lite mer liv i luckan å mera vin hamnade innan för västen.

 

Carina & Micke har så FIN & SÖT Kisse, en liten Pöjk! =)

 

Ja vad hände mera på denna festen då, tror att det va vid 1, så skulle vi Basta,  å jag då brände mig, i bastun så jag har fint märke just nu, som ömar ibland, men men.. om huvudet i dum så får kroppen lida, det heter väl nått sånt, tror jag. efter bastande så gick tiden väldigt fort tycker jag.

 

Dagen efter var jag inte så bakis, va mest trötter, å lite lite ont i huvudet, men det gick dock att leva med.

 

Annars så har jag jobbat varannan dag denna vecka hittils, har jobbat extra i dag plus att jag har varit på planering´s möte hela dagen 10 - 16, men vid 12 så ringde det många samtal till Chefen, å hon va kallad till KRIS-möte, åå man e så nyfiken på va det kan vara, men då sa Jompa att han visste, vad det gällde, att det ska säga upp folk., men man blir lite orolig.. men det kan ju va som helst mötet skulle handla om.

 

Igår så fyllde Jompa hela 33 år=)

 

I morgon e jag ledig, få se vad som händer då.. tänker nog mest ta det lugnt, sedan jobbar man kväll hela helgen.

 

_____________________________________________________________________________

Till min vän som har det svårt nu.

 

Jag hoppas att du har det bra gumman, du ska veta att du finns i mina tankar, hoppas att du kan finna ett svar, lyssna på din inre röst.!!

 

_______________________________________________________________________________

 

Med dessa ord avslutar jag min dagbok för denna gång.

 


OJoj.. nu va det tok länge sen

Det har varit några st som har varit på mig nu att man ska uppdatera i, det har de helt rätt i att man ska göra, men jag blev så less förra gången när det kråglade så..

 

Nu e jag ganska trött så det kommer inte vara så långt.. Min Gubbe är trötter med har somnat på soffan, märkte inte ens att jag kom hem.

 

Jag har förmodligen inte berättat om att vi har tre kissar nu =) Hon e så söt! Jompa döpte henne till Grålan=) ja då förstår ni färgen på  henne, hon ser ut som en wiskas katt.

 

 

Ja detta e då ju Grålan! =) fast där e hon liten, hon har vuxit på sig rejält nu. kanske lite stora bilder, men jag har inte lärt mig allt här än, så ha lite översende..

 

Nu e det inte många dagar till Jompis fyller år, om fem dagar, så blir ett helt år äldre...

 

njaa.. nu blev det tomt i skallen. så detta få duga..

 

 

 


länge sen sist

Ja.. nu e semestern snart över... det har varit så fint väder... man vill inte sitta vid datorn, man vill bara vara ute..  =) har bara en vecka kvar =(

 

sist jag satt här å skulle skriva så blev jag stor tokig!!!!Hoppas att jag slipper bli det denna gången, =)

men jag tänkte inte skiva så mkt i kväll / natt. jag sitter här hemma själv, ska snart gå ut med vovve, jag börjar bli lite trötter. så jag hade kanske tänkt försöka somna innan Jompa kommer hem.

vi får väl se hur det ska gå...

 

i dag har jag inte gjort så mkt, varit ner på stan, å betalt en räkning. å sprungit lite i affärer, men jag tyckte inte att jag hittade nått.. eller så blev jag för snål, kan va det oxå.. =)

 

Humf.. jag vet inte riktigt vad grållan håller på med, ligger här på databordet, så skvätter till nu å då.. men jag fattar inte vad hon bli rädd för... men jag ser knappt inte vad jag skriver, hoppas att det blir någelunda rättstavat, annars så skyller jag på katten...

 

ne detta få duga... ni vet att jag lever iaf..  =)


Dikten från fosterbarnen till Gunnila som somnade in den 3 juni 2008

Du hade en hjälpande hand, när något kändes tungt.

En varm och mild röst, som tröstade lugnt.

Du var vår mor som vi alltid litade på och brydde

Oss om, när tingen var stora och små.


Nu är du en Ängel med uppdrag på vår jord, att

övervaka de som lämnas kvar.

Tack vår ängel, för du var där när vi behövde hjälp.

När det var kaos och sorg i sinnet.

Vi ska alltid minnas de goda stunder, vi har haft med dej.

Vi älskar dej och du kommer alltid vara med oss i våra hjärtan.


Farväl

av Maria Johansson


Ojoj nu va det länge sen jag skrev...

Ja.. å hur ska jag minas allt som har hänt.. men jag får väl hoppa över allt som har hänt i maj månad, för det mins jag inte ett skvatt av....

Den 3 juni så somnade Gunilla genberg in, Johnny´s foster mamma, han har bott flera år hos dem. ´
Hon hade cancer =(
hon va verkligen en fin människa som präntade sig in rakt i hjärtat på än. Jag kommer att sakna henne, fast jag inte kände henne lika bra som johnny.
så nu på fredag ska man på begravning, jag undra hur det går, få se om man orkar med det, eller man fallar i samman totalt som jag nästan brukar göra på begravningar.

i helgen var Gusse, Helena, Samuel, johnny och jag till Tomas & Johanna´s stuga, det va tok skönt att komma ifrån stan. ni ska då se att vi kommer flera ggr =) som så roligt vi hade... men vi måste köpa en ny piltavla bra... den blev typ sönderkasad =)
Vi åt gott, å drack gott =)

Idag har jag träffat joel, har haft han i två timmar.. Gooo klipen!

Humm... det kändes som jag hade så mkt att skriva men.. det blev ändå inte så mkt..
det blev så tomt i skallen nu... så detta får duga..

kramizzzzar

2008-05-10 - 2008-05-11 Lördag - Söndag

Lördag, ja det va igår det =) Jag klev upp. bar ut lite soper,  sedan dammsuga, & torka några golv, sedan va det bara att hoppa i duschen, å fixa ordning sig någorlunda iaf, sedan så gick Johnny & jag upp till Gusse & Helena å grillade, Micke va oxå där, å lille Samuel, Jompa å jag gick in å fixade en sallad, sedan va det grillning på gång, sedan fick vi girls gå in å fixa pommes, å duka.

Åå det va himskans gott med mat, sedan va det bara att plocka bort från borden, å gå till min granne Sanna, hon sminkade oss tjejer, hon e så himskans duktig på det hon gör, man känner sig som en pigla när hon har sminkat än.

Sedan ringde Emma som skulle dema sexpartyt, (kryddparty), hon fixade till grejorna på ett bord, å sedan börjar det droppa in folk =) sedan började det roliga, gu vad vi skratta å fnittrade =) alla beställde =) Å roligt hade vi.

en stor dildo

Här är en fin bild på en av de hon visade på upp på kryddpartyt =)

sedan så hängde vi här i lägenheten, sedan så får vi ut på krogen, schlagerbaren, det va roligt där, men sist jag va ut där så tyckte jag att det va mkt bättre. Men det va en lyckad kväll =)

Söndag, klockan är snart halv fyra på efter middagen, å jag har inte gjort så mkt, klev upp efter 13 någon gång, av Jompa stå å knäppte med fingrarna.. sedan klev jag upp å drack kaffe  någon macka, sedan va det bara att klä på sig, har stökat bort flaskor, men det va lite tycker, mot för Johnny´s killfest, hihi... men de hade tempo de... =)
sedan har jag satt mig här framför datorn, å kolla läget, lyssnar lite på rock, som man inte kunde höra på krogen, på den avdelningen va det för hög musik, men annars så spelar de bra musik..

Ne.. jag kanske ska göra nått vettigt, om jag kommer på nått, eller så slappar jag hela dagen...

Ha ne gött!!

2008-05-07 - 2008-05-09 Onsdag-Fredag

Ojoj.. nu va det länge sen jag skrev, ska man försöka att komma ihåg, vad som har hänt, i mitt liv, men jag har sååå dåligt minne.

Onsdag, skulle jag ha haft Apt-möte på jobbet, men det blev inget av så jag fick vara hel ledig, en dag till, tok skönt tycker jag, annars så brukar det där mötet, förstöra en hel dag.

Så jag ringde till vårdcentralen, å kolla om jag skulle få tid att besöka läkaren, men det va ju så himla mkt besvär tycker jag, man skulle knappa sig igenom, så surrade de om att de skulle ringa upp vid 14 tiden men det gjorde de inte... så till slut sket jag fullständigt i det, så Helena & Samuel traskade ner till stan, gick på apoteket, så jag handlade 30 ny allergi tab. Gick på Boa, å sedan handlade lite snygga linnen =) humm, detta känns det som jag har skrivit förut, men så fall så sviker mitt minne mig, å så fall får jag väl va lite tjatig, =)
Sedan gick vi hemåt, så tutade Jompa å hans arbetskamrat - er på oss.
Sedan tror jag att det va ganska lugnt på kvällen, gick och handlade med Jonas, sedan så fixa lite mat, kolla på tv.n å sedan gå å slagga.

Torsdag & Fredag, såg ganska lika dana i mitt liv, små städade så det va bara att dammsuga å torka golven på lördag, Jobbade kväll båda kvällaren, men på torsdag´s kvällen va jag och hälsade på Tomas & Johanna, jag hade då roligt för mig, jag satt å rensade en av Johanna´s mail, som hon hade över 1500 mail på, ojoj...

Men annars så va det lugnt...

2008 - 05 - 06 - 2008 - 05 -07 Tisadag & Onsadag

Nu har jag två dagar att skriva om, jag orkade inte i går, jag va så j**vla trött.

Tisdagen började så här, att Helena ringde 7:15 på morgonen, och jag hade
typ gått och lagt mig efter tre någon gång.  ÅÅå så ringde hon!!! Lite arg va
jag väl, men det gick över ganska fort =)
Iaf så behövde hon hjälp, att bära katten eller ta Samuel´s vagn, för hon skulle
med katten till veterinären. Så vi traskade dit, å lämnade katten, sen så gick vi hemåt igen, men det kändes som att det inte va lönt att gå hem å sova igen, för klockan 11 skulle jag till dem och passa Samuel med Carina.
När vi kom hem till hem, fixade vi lite fika, tog täkterna från sängen, å la oss på varsin soffa, å låg där och softa bara, det va flera ggr jag höll på att somna. Helena får på utb, å Carina å jag var där alltså, å det gick bara bra för oss.

klockan 15 så får Carina i väg å hämta hem katten, som  hade grattis fylla,
stackars liten..
Katta va vinglig ett bra tag, jag fick mat hos Helena & Gusse, pizza tog vi, jag åt upp hela pizzan, riktigt stolt över mig själv... 
sedan vid sju tiden så får vi flickor och solade, skönt va det!!

När jag kom hem, så planterade jag om lite blommor, har lite kvar att göra nu, men det får jag göra senare... kanske nästa vecka eller så..
Min kväll slutade med att jag tappade upp ett bad, å sedan gick jag å la mig...


I dag Onsdag, jag tycker själv att jag inte har gjort så mkt, hade jätte svårt att komma upp, fast jag gick och lade mig i tid tyckte jag. hade en ro fylld Jompa som sov i sängen när jag vakande, så jag tassade upp, klädde på mig, tog en snus, å började damma, ringde vårdcentralen, å de skulle ringa upp vid två, som de inte gjorde, blev lite arg!!!!
Helena ringde å fråga om jag ville följa med på stan, jag sa att jag väntade ett samtal så vi kunde gå sen... men jag orkade inte vänta så länge, så jag ringde upp henne å sa att vi kunde gå nu, vi gick på apoteket, till Boa =) smarriga saker det finns där.. ;) sedan så köpte jag linnen, med lite färg på. sedan gick vi hem i motvind... jobbigt värre. 
Kommer hem, väntar ett tag, kontaktar janoch, så vi traskade i väg till affären å handla. Tok hungrig, hade inte ätit på hela dagen så magen va sugen på nått.. 
Åt lite, stoppade i en tvättmaskin, som jag måste ta ut, jag hör inte att den går nått nu, suttit å spelat på datorn lite.. 

få se om jag gör nått litet ryck här i kväll oxå.... 

nee.. som vanligt så skriver jag så det blir tomt i skallen på mig... men ha ne gött!  


2008 - 05 - 05 Måndag

Nu är det början på en ny vecka igen, jag gick av natten i morse, så jag har sovit som en stock i
dag, Jompa väckte mig vid halv fyra, tror jag.
Jag börjar längta tills på lördag då jag ska ha sexparty! =) trevligt det kommer att bli, hoppas
att det är många som kommer, men vi får väl se =)

Jompa & jag gick ner till Jocker och åt mat i dag, innan han skulle fara till jobbet, det va inte
lika fint väder ute i dag =/ kallt var det!

Sedan gick jag hem och tog det lugnt, innan Helena frågade om jag kunde komma med
katt burren som de skulle låna, hade ingen större lust att gå ut men, jag skulle ju ändå
en sväng till Coop.
Kom hem, stökade undan lite, måste börja städa lite smått, de här dagarna jag är ledig
för partyt som jag ska ha.
Började att plantera om blommorna, gjorde nästan klart vardagsrummet´s blommor. men
får göra mera i morgon, om jag hinner. Stökade undan där jag hade hållit till, Klippte klorna
på Moa, sedan väntade det en duscha för henne, som hon inte gillar så vidare, Hon sitter
just nu nedan för mig och tvättar sig, ska kolla om jag ser till Tussan, så ska hon oxå få en
dusch, men nu har hon väl hört vad som har hänt Moa, så hon inte kommer fram, på ett tag.
Sedan så hamnade jag här.. sitter och skriver... det har inte hänt så mkt i dag, så nu ska jag
gå på Tussan jakt, önska mig lycka till!! =)

//Mia

2008 - 05 - 02 - 2008 - 05 -04

Ja nu har det gått en hel helg, utan jag har skrivit här, så nu sitter jag här på jobbet tidigt på måndag morgon
och tänkte att jag skulle börja skriva lite iaf, får fortsätta när jag har sovit klart i dag....

Fredagen, sov jag till kl 13 ungefär, sprang igenom duschen, å fixade ordning mig, för Helena & Samuel hade ringt
å fråga om jag ville följa med till arac, å det kunde jag väl göra, för hon skulle köpa en lampa till sin fadder dam
eller vad man säger...
När vi va klar där så, gick vi till mamma å plockade upp henne, gick vi vidare till våran port, å hämta Sanna & Harley,
för att gå till coop och ta ut pengar, gick åter till vårat port. Sedan bar det av upp till örnexpo, jag vet inte vad jag ska säga..
jag tyckte bara att det va rörigt där, men det va gooooa munkar där =) om jag kommer ihåg rätt så köpte jag 17 munkar...
efter Örnexpo så gick jag å mamma till coop å handlade lite till min nattis helg, men jag glömde limpan som jag köpt på coop.
sen va det bara gå hem å fixa lite mat...

Gick jag å lade mig å vilade, efter maten, tänkte att jag skulle vila till kl 20... men det va tur nog att Jompa vaknade i god tid,
20.40 vaknade han... oj oj... arg som ett Bi va jag när jag vaknade.. har värre kvälls humör tror jag =)så det vara att packa ihop,
å fixa någon som kunde köra mig, mamma´s sambo va snäll å ställde upp.... Tack så mkt! =)
sen så va det bara att jobba hela natten lång....


Lördag, på morgonen det bara att gå hem å sova, sov väl till 13.30 ungefär, ringde till mamma å kollade vad hon
va någon stanns hon va på örnexpo, med min bror å hans barn, så jag kläde på mig låste å gick, eller jag gick ner till
grannen, tog ut harley på en promenad, sedan gick jag upp.. ÅÅÅ guu.. va varmt det va... jag va väl där ca en halv timma,
var det någon mening att jag gick upp dit,,, njaa.. egentligen inte tror jag... sedan gick vi hem till mamma å fikade, munkar
å stora maränger, de va tok goa..
sedan va det för mig åter igen hem å fixa nå käk till mig, å vila, men jag somnade inte denna gången... Å sa bar det i väg till jobbet...


Söndag, En av arb- kamraterna körde hem mig, så jag kunde gå å lägga mig tidigare. sov väl till 16 ungefär.. å skönt va
det att få sova..

Vad arg ja va på morgon när jag kom hem på Jompa, men det gick ganska fort över vid 13 snåret när han kom å pratade med
yrvaken jag..

Gjorde inte många knop söndagen, de vanliga rutinerna innan man skulle till jobbet..

har inte så mkt att skriva underhelgen.. har nog glömt bort en hel del oxå.. å det e inte så intressant att berätta vad jag
gör om nätterna. Detta va min helg det. 


2008 - 05 -01

En helt ny månad, nu börjar man längta till semestern... vad skönt det kommer att bli!!!

I dag har jag inte gjort många knop, men det börjar att klia i fingrarna på mig nu... har väl kvicknat till,
så stoppa i en tvätt maskin när jag hade kommit på bena, och gick över till mamma vid två å lämnat tillbaka
en resväska, som hennes sambo hade saknat lite tror jag.. =/

Ja åter till mamma, när jag satt ute på balkongen å löste korsord, så funkade inte hjärnan märkte jag, men ett korsord klarade jag av att lösa iaf.. =) Sedan så ringde Jompa, å en kompis till oss. Vi var å tog en sallad.
Innan vi åkte hem så va vi å köpte snus. Annars så har Jompa varit på bilmässa i dag, det skulle jag oxå nästan vilja ha farit på den jag med, men jag får väl gå upp örnexpo i morgon.... å sedan gå hem å sova lite.. innan man går på natten..

jag vet inte hur jag ska hinna att få ihop helgen, bror med ungar hörde jag skulle komma på stan på lördag, det e ju själv klart jag vill träffa dem, men jag hoppas att jag får sova klart först..

vad jag svamlar i dag, känner att jag inte e riktig klar i huvudet, har sovit för lite tror jag, de senaste nätterna, så ställer väl pollenallergin till lite oxå tror jag.

ja.. vad var jag någon stannas.. Jo... När jag kom hem så var det bara att se glad ut å hänga tvätten. Sanna hade skickat ett sms och frågade om jag ville följa med ut på en promenad, det ville jag ju, det har ju varit så himskans härligt väder..  Vi va ute ca en timma å traskade  på.

När jag kom in igen har jag suttit å slappat framför tv, ätit popcorn i för fullt å druckit kaffe. slängt in & ur diskmaskinen, som skulle behövs stänga av nu... jag hör den inte nu iaf...

Till sist så har jag fastnat här framför datorn =)
vid 00.10, hade jag tänkte titta på tv.n på Engla, det tragiska!! =( Som man inte har fattat som har hänt. Önskar ingen familj det.

Som jag skrev så börjar det klias i fingrarna på mig, får massa idéer om att jag ska röja i lgh, men det känns lite över kurs, vid denna tiden. man vet aldrig med mig.. jag e lite knasig av mig =)

nej detta få duga för denna dagen!!

2008-04 - 29 & 2008 - 04 - 30

Tänkte att jag skulle skriva i går men jag kom hem så sent i natt.. kom hem strax innan 4.

I går så var jag ner på stan med min mamma, var till banken och betalade skatten, nu har
det ramlat ner en sten från bröstet, och det känns skönt, sedan så fikade jag hos henne.

Kommer hem, är hemma några timmar sen e det bara att sticka i väg igen på passa
Gudsonen Joel, medans de ska på filmvisning. sedana stannade jag där länge länge.. =)

Kom hem, gick ut med Harley, å sedan va det bara att lägga sig, så man kom upp idag. 

I dag har jag inte gjort så mkt, fixa frillan på Jompa, fixa grillköttet, å slängt in kläder
i tvättmaskinen, sprang genom duschen, sen va det bara att packa ihop alla grejer
man skulle ha med sig till Gusse & Helena. 

Sen när man kom upp dit så va det bara
att sprätta en öl å sätta igång med maten. Som jag tyckte blev tok bra! Sen efter maten
började kortspelen komma igång, å man sög i sig någon öl till å groggar. sen vid elva tiden
får vi vidare till Helena´s syster i svartby, va vi där tills strax innan två, å sen va det bara fara
iväg till sibban för att äta..

Så nu e det dax för mig att nanna kudde!! natt natt

2008 -04 -28

Jag vaknade vid 12 snåret, lite små sur på mig själv att jag hade sovit länge... men sängen e ju sååå himla skön!! =) bästa som finns är att få ligga där...

Fick hämta toapapper hos grannen, det tog slut på toapapper i helgen här...men har använt upp hushållspappret.. å det tog slut när Sambon va på toa... *fniss*
Grannen (Sanna) frågade om jag ville följa med henne & Harley (Vovve) ut å gå, själv klart vill man ut i fin vädret =) så kl 15 bestämde vi oss vi skulle gå... men jag satt å uggla-de här medans jag väntade på att tiden skulle gå... jag har så himla lätt att fastna här framför datorn.. å fråga mig inte vad jag gör här.. men nått...
Vi va ute i ungefär 45 minuter... duktigt av oss! =) hon frågade om jag skulle handla nått i dag, det behövs alltid handlas, men det fick dröja till kl. 17.. så jag fick umgås med sambon tills han skulle fara till jobbet. har även tappat bort pengar i dag som jag inte vet vad jag har lagt.. värdens virrigas-te människa är jag... fast det var bara en tjugolapp.. 

Det tog en stund innan vi pallade oss till affären, men vi gick till slut.. sedan när man kom hem, så va det bara att fixa mat, å det blev faktiskt gott för en gång skull... =) Nu på kvälls sidan har jag suttit här, kollat på tv.n, ätit godis, flugit runt å tagit köksdörrarna... å lyssnat på musik. å åter igen så sitter jag här... =)


Vad kan jag skriva mera då?!..... Kan ju berätta om helgen... Jompa min sambo, han hade fest här hemma på fredas.. å när jag kom hem i från jobbet va det liv här =) Ända jag tyckte va syndom va katterna.. men de kom fram när jag kom hem.. så det va nog inte så större fara med dem.. Det va hans arbetskamrater som va här, som han har så berättat mkt om.. nu fick man namn och ansikten på dem , några kunde jag placera ganska fort namnen å anikten, vi fråga dagen efter vad de hete, jag hade bara ansikten på dem.. men nu börjar det falla på plats.. =)
de e jätte trevliga filurer =) De får gärna komma å droppa in på kaffe eller nått... 
Men det blir väl nå fest längre fram, som jag får va med på... =) då bjuder jag väl in nå flickor..

Lördags, så jobbade jag fyra timmar, men det va lite kämpigt att kiva upp när klockan ringde.. hade inte somnat innan Jompa kom hem, blev lite kort sömn, sedan jag slutade droppade jag in hos kompisar, å hjälpte dem lite.. sedan va det bara att fara hem å byta kläder och gå upp till Gusse & Helena, å börja dricka.. vi spelade uno, spelade kort, och körde sanning å konsidens eller vad det heter.. det va rolig kväll... sedan så följde Helena mig hem för att hon skulle följa mig ut med Harley, & Jompa hade droppat in hos grannen som vi droppade in hos senare å stannade tills kl 5 på morgonen. vid halv ett så ringde Helena å frågade om vi skulle följa med till Sollefteå, som vi hade surrat om kvällen innan, å det kunde vi göra.. så det va bara att kliva upp å fixa ordning sig, så det blev mest lung söndag kan man säga, Helena´s föräldrar bjöd på mat, å det va fantastiskt gott!!

Nee detta få duga.. =)

//Kram

Länge sen...=/

nu va det länge sen... men jag tänkte göra mig lite lätt för mig just nu, för jag skriver dagbok på datorn här, så jag skulle lägga till allt jag har skrivit där till här, så ser ni vad som har hänt å så... bäst jag sätter igån för annars så kommer jag inte få lägga mig, kl e nog snart 1.30, kanske mer... men jag lovar att bättra mig... =)

kanske inte funkar bilder å så men lovar att det ska fixa det sen... orkar inte göra det nu... Nu ska jag ut å gå med vovve å skutta i säng sedan... 

Puss på er alla underbara människor!


RSS 2.0