Jippi!! *skuttar om kring av glädje* tyst ...

20100430_003 (MMS)

Jippi!! *skuttar om kring av glädje* tyst förstås.. Annars så väcker jag brukaren å det är inte bra! Nu har ungefär 4 timmar av min sista natt kvar. =) Längtar att få bli ledig å få ett liv. Det har jag ju redan, men ett socialt liv. Man träffar inga vänner på en hel vecka. Blev så gla när jag träffade Sanna i trappen i morse. Jag träffas ju Gubben varje dag, å det är väl tur det! 
Visst vill jag träffa mina vänner när jag jobbar natt, men det känns ändå bäst att stanna hemma, i lugnets lugnabo. Man hinner inte så mkt iaf, kliva upp, vakna till,fixa mat, äta mat, dricka kaffe, glo på tvn å kolla runt på internet. Sedan är det dax att förbereda sig till jobbet, sedan gå eller om johnny kör mig om han är snäll =) 

En arbetskamrat tittade på mina rödaprickar, å hon sa att det kunde va snölopp's bet. Det kan hon ha rätt i. Om jag tänker efter så e det lika prickar man hade när man bodde hemma på landet. När katterna hade dragit in dem. Men funder kanske ändå att ringa å diskutera det med Vc. 
 
I natt har jag inte gjort så mkt, har löst lite korsord, tittat på tvn. Suttit å hosta, har varit så torr i halsen. Men tur nog hittade jag en halstab i väskan. Jag har min handarbetspåse med mig men den har jag knappt rört denna veckan vet inte varför, kanske varit för pigg, eller så har jag blivit les på det, men jag tycker att det är roligt när jag håller på! 

I morgon vet jag inte vad jag ska göra på dagen riktigt, om jag ska sova eller inte sova, men sova någon timme ska jag nog göra, så man orka umgås, när vi ska grilla, hos Helena & Gusse. Ska nog skriva ett mess till mamma i morgon att hon ska ringa å väcka mig, så kanske man blir bjuden över till gofika =) 
Nä jag ska nog avrunda detta, kanske ska lägga in en bild så ni få se ut när jag sitter här å glor på tvn. Ha det bäst! Å ha en riktig trevlig valborg! Kram


Bilderna som jag lovade.. Min promenad til...

20100428_013 (MMS)

Bilderna som jag lovade.. Min promenad till jobbet..humm.. Detta blev jobbigt för stora bilder att skicka i väg flera men ni får nöja er med en så länge, får jag lägga in flera från datorn..


Tänkte jag skulle uppdatera lite... Å nu...

Tänkte jag skulle uppdatera lite... Å nu finns det ett nytt sätt att sms/mms in till bloggen. Tänkte att jag skulle pröva det. Har en uppdatering på utkast på bloggen som jag inte har skrivit klart heller men, det får komma lite oordning =) jag har inte så mkt att skriva om. Jag är inne på min näst sista natt å det känns skönt! Som ni då fattar så jobbar jag min nattvecka. Kan ju berätta att det ser utsom att schemat verkar börja stämma ifrån v.20, om det är så, blir jag verkligen gla! Slippa oro sig jämt, sluta tänka på det, kanske få tillbaka livet känns det som =) I måndags morgon utan för oss på gräsmattan såg jag vårens första Sädesärla, (eller hur det stavas) då kände jag att nu är det verkligen vår =) Förra natten fick jag röda prickar som klias, inte roligt! Haft en sådan på magen förut å den gick bort på några timmar, nu har jag haft detta snart ett dygn, fundera på vad det kan vara, om det e för torrluft på jobbet, eller om min hud är torr. Eller om det e allergi medicinen som blåsar upp nått.. Eller om jag e nått annat jag inte tål. Å sista alternativet är om kroppen säger ifrån något. Vad vet man.., hum.. Vad ska man skriva mera då?! Det va så fin himmel när jag gick till jobbet, tog lite bilder men de gör inte sin rätt. Lägger in bilderna sen, hade inte på mkt plats kvar på sms/mms, men de kommer direkt.. Men nu ni alla får ni ha det så bra tills nästa gång jag skriver. Kram på er!


RSS 2.0